Afgelopen zaterdagochtend op een schappelijke tijd mochten de jongens van SML JO12-2 aantreden tegen hekkensluiter DVV uit Duiven.

Na een paar moeilijke weken, ingeleid door het gelijkspel bij Westervoort, zou deze pot de jongens hopelijk opnieuw in het zadel kunnen helpen.

Al snel werd de score geopend door SML: na een mislukte actie van de keeper van DVV werkt Melle de bal het doel alsnog binnen. Na enkele minuten werd de onfortuinlijke keeper van DVV opnieuw een hoofdrol toebedeeld, 2-0 voor SML. DVV kwam sterk terug, en vocht zich met de 2-1 terug in de wedstrijd. Van SML wed scherpte geëist van coach Harold, hetgeen al gauw resulteerde in een prachtig doelpunt van zoon Guus. En zo was de stand na een minuut of 10 spelen 3-1 in het voordeel van SML.

DVV werd vakkundig teruggedrongen op de eigen helft en kon eigenlijk nauwelijks eruit komen. De kansen voor SML namen zienderogen toe met goed positiespel. Diede werd knap vrijgespeeld, nam de val op de pantoffel en scoorde een loepzuivere 4-1. SML kwam pas echt goed op stoom na de rust. Op knap aangeven van Diede uit een corner kopte Omar de 5-1 binnen. Het verzet van DVV was daarmee definitief gebroken. In het laatste kwart kwam DVV er niet meer aan te pas. De 6-1 werd binnen gewerkt door wederom Omar. En de twee laatste goals waren weggelegd voor Felix, die daarmee zijn doelsaldo dit seizoen tot zijn grote geluk wat verder oppoetste.

Screenshot 20190413 174704 Voetbalnl

8-1 was de eindstand op veld 4b bij SML. Al met al een goede solide wedstrijd met bij vlagen effectief samenspel. JO 12-2 van SML is gegroeid dit seizoen in het positiespel en het team slaagt erin om mooie aanvallen op te zetten, waarbij de verdediging de gelederen achterin mooi gesloten houdt.  Op naar de volgende wedstrijd, bij koploper Eldenia.

Teamnieuws