Wedstrijdverslag EDS-SML te Ellecom 23 maart 2019. Er werd 1 minuut stilte gehouden voor de aftrap ivm de aanslag in Utrecht van afgelopen week.

20190323 105616

En dan de aftrap om exact 10u. Het veld werd in de breedte goed benut door beide partijen. Na 3min scoorde EDS de 1-0 gevolgd door een schot van SML, deze ging helaas net naast. De bal ging het veld goed rond en rolde van links naar rechts via de voeten van SML. En toen een hele mooi counter van SML. Thijs met rugnummer 11 scoorde de gelijkmaker, stand 1-1.

Nummer 7 Diede schoot hoog over de verdediging en de keeper van EDS heen en scoorde, stand 1-2. Bij de volgende poging eindigde de bal in de handen van de keeper. En toen een schot naast van tegenprtij. Daar komt SML goed weg. Felix kopte de bal op buitenkant paal. Na wat gepingel op het middenveld kwam er een schot van Florian welke naast het doel terecht kwam.

Toen de gelijkmaker vanuit een corner via een eigen speler van SMl, stand 2-2. Een schot van Melle werd uit het doel gehouden door de keeper van EDS. En de scheids floot deze helft af. Guus wist zijn taak als keeper zeer goed uit te voeren en hield de bal meerdere malen uit het goal. De bal gaat minder rond in het begin van de tweede helft. En er was overwegend bal bezit op helft van tegenpartij. Toch wist EDS de bal te veroveren en schoot net naast.

Het tempo werd weer wat opgeschroefd. De bal legde weer langere afstanden af. Omar wist de bal uit de buurt van onze keeper te houden, wat een goeie verdediging. En toen even een spannend moment met dreiging net voor het doel. Maar de ronde rakker ging er niet in. Er waren ineens veel kansen van de tegenpartij. En toen ging de bal vanuit een corner via het hoofd van EDS er dan toch in. De keeper kon deze met geen mogelijkheid meer uit het doel houden. Stand 3-2. Einde wedstrijd .