Eerste punten 'in the pocket' voor SML JO12-2 bij start voorjaarscompetitie!

20190209 092406

Wel vaker stonden we op een winderig veld bij Arnhemse Boys. Het waait in Zuid harder dan in Noord, vandaag in ieder geval wel. Maar de jongens deert het niet, als de bal maar de goede kant op waait. De bal ging vandaag zeker de goede richting op, 5x in het net van de 100-jarige in rood/wit tenue. De jongens uit Noord waren gretiger, feller en gebrand op de eerste overwinning in 2019. 

Luteijn krulde met wind mee de bal in de kruising, 0-1. Even later knalt Tomas de bal gedragen door de wind hard onder de lat, 0-2. Na rust is het Luteijn die een lage voorzet vanaf links van Thijs intikt, 0-3. Thijs kapt de keeper uit en zorgt voor de 4e SML goal. Na een voorzet van Felix van rechts is het dit keer Thijs die de goal maakt. 

Ergens tussendoor bestraft de scheidsrechter een terugspeelbal op Melle met een penalty... tja, je moet blij zijn dat iemand wil fluiten maar liever wel iemand met enige spelregelkennis. Arnhemse Boys krijgt de bal nog een keer langs onze doelman. Uitslag 2-5 voor de boys uit Noord.