Afgelopen zaterdag mochten onze jongens aantreden tegen SC Rheden. De warming up bestond uit het lopen van veld 4 naar veld 2. Ook voor een aantal ouders was dit een fikse warming up.

Voordat alle toeschouwers op hun plek zaten lag de bal al in het net van Rheden. Diede maakt in de 1e minuut al de 1-0! Al snel daarna zorgt Thijs voor de 2-0. Alsof ze het hebben afgesproken wisselen Diede en Thijs elkaar af, 3-0 Diede en 4-0 Thijs. Daarna wil de bal er even niet in, de palen lijken omgekocht te zijn door SC Rheden.

Screenshot 20180924 200100 WhatsAppMaar daarna komt SML snel weer op stoom en scoort onder andere Omar met een mooie kopbal. SML loopt al snel uit naar 10-0. Ondanks dat het makkelijk gaat is het mooi om te zien dat de mannen blijven combineren. Tiki-taka voetbal heet dat! Ook Felix, Guus en Luteijn doen een duit in het zakje, eindstand 15-0.

Mooie overwinning dus weer met leuk voetbal en alle mannen blij. De echte uitdagingen gaan nog komen natuurlijk. Kijken of de mannen ook bij meer tegenstand of een achterstand de goede spirit erin kunnen houden