Op zaterdag 8 september reisde het JO12-2 team van SML af naar Huissen om daar ten strijde te trekken tegen JongeKracht JO12-2. De eerste helft verliep redelijk soepeltjes, de jongens van SML lieten een knap staaltje voetbal zien en er werd al snel gescoord. De eerste twee punten werden tussen de palen getikt door spits Felix. Het spel vorderde goed en de spelers van SML lieten een evenwichtig balbezit zien. JongeKracht greep een onoplettend moment aan en glipte door de verdediging van SML en pakte hun eerste doelpunt. De hoofdjes van de spelers van SML  gingen uiteraard niet hangen, de schouders gingen er juist onder en binnen afzienbare tijd scoorde Thijs het derde doelpunt voor SML.

Inmiddels was de eerste helft halverwege. Op dit moment werd de keeper van SML verblindt door de laagstaande zon, dit resulteerde in een doelpunt van JongeKracht, stand 2-3. Florian liet ook nog even zien aan het publiek dat hij aanwezig was tijdens de wedstrijd en trapte het vierde doelpunt in de netten. En vlak voor de rust schoot nummer7, Diede, het 5de doelpunt langs de keeper van JongeKracht. Stand tijdens de rust: 2-5.

20180908 084829Tijdens de rust is het team toegesproken met motiverende en opbeurende woorden van trainers Harold en Martin.

Na enkelen minuten in de tweede helft knalde Luteijn voor de 6de keer de bal langs de keeper van JongeKracht, de bal suisde heel mooi in de kruising. JongeKracht liet na dit doelpunt nog wel even zien dat ze het er nog niet bij lieten zitten en zette een tegenaanval in, dit resulteerde in een hoger doelsaldo voor JongeKracht, de stand 3-6. JongeKracht had klaarblijkelijk de smaak te pakken want de druk werd opgevoerd, de verdediging van SML moest aan de bak. Door alle commotie liet de keeper van JongeKracht uiteindelijk de bal toch nog een keer langs zich heen glippen, 3-7 voor SML na een schot van Florian.

Het laatste doelpunt is er een voor de boeken. Thijs nam een hoekschop, de bal zeilde door de lucht, belandde op de sweet-spot op het voorhoofd van Luteijn die de bal fantastisch het doel in joeg. Thijs zorgde er in de laatste minuut van de wedstrijd nog even voor dat de trouwe supporters langs de kan van het veld dekking moesten zoeken,  de bal vloog helaas net naast. Het fluitsignaal klonk, eindstand 3-8.