Twee vooruit, eentje terug

Zaterdag 11 oktober, Sportclub Bemmel te Ressen.

Vandaag na de wedstrijd van Bemmel O11-3 tegen SML O11-5 sprak ik met de technische staf over de wedstrijd en het team.

De wedstrijd was er eentje met twee gezichten, mooie acties werden afgewisseld met niet scherp dekken en verdedigen. Bemmel won uiteindelijk wat geflatteerd met 9-2.

[verslag gaat verder onder de foto’s]

2019 10 13 09.15.13

IMG 20191012 WA0003IMG 20191012 WA0003

Na de wedstrijd sprak uw verslaggever ter plaatse met de technische staf van SML O11-5, Christiaan W., hierna C genoemd en Dènis T., hierna D genoemd.

Hoe hebben jullie de wedstrijd ervaren:

C: Het was een wedstrijd met twee gezichten, er waren heel veel goede acties, mooie pass gevolgd door een voorzet. Maar er werd ook niet scherp verdedigd, niet iedereen hield zijn man goed in de gaten. D: Ja klopt helemaal en dan word het lastig. In de trainingen zien wij geweldige acties en zeer mooi spel, het komt alleen nog niet altijd terug op het veld.

C: Inderdaad! Wij zitten nu in een fase waarbij de kinderen heel veel leren, elke twee stappen vooruit maar ook af en toe eentje terug.

Jullie hebben een compleet nieuw team, hoe gaat dat?:

D: Inderdaad, wij hebben een aantal kinderen die nog nooit hebben gevoetbald bij een club, sommige zijn net begonnen. En de overige komen uit verschillende teams. C: Wat geweldig om te zien is dat het al wel echt een team is, er wordt samen opgetrokken, gespeeld, een dolletje gemaakt. D: En ze willen elkaar helpen en beter maken. C: Heel leuk!

Wat verwachten jullie van de komende wedstrijden:

C: Vooral heel veel (spel) plezier en elke keer weer een beetje beter D: Daar sluit ik mij helemaal bij aan.

Uw verslaggever ter plaatse heeft genoten, een leuk team met betrokken ouders. Op zaterdag 9 november spelen zij weer thuis op de Bakenberg. De weken daarvoor een aantal leuke uitwedstrijden.

Teamnieuws