Heerlijke wedstrijd met veel supporters

Zaterdag 5 oktober, op de Bakenberg is vandaag de wedstrijd tussen SML O11-5 en de Bataven O11-2. Op het prachtige gras van veld 4b wordt er om 11.15 afgefloten door Laura, bedankt voor het fluiten! Voor wat meteen al een spannende wedstrijd belooft te worden. Deze twee teams zijn aan elkaar gewaagd. Het spel gaat op en neer, er is strijd, mooie acties, doelpunten, goed verdedigen, alles zit erin deze week.

[ verslag gaat verder onder de foto’s]

IMG 20191005 WA0014IMG 20191005 WA0014

De kinderen verzamelen vandaag rond de klok van kwart voor elf, voor weer een nieuwe wedstrijd. Helaas deze week zonder Aldo en Nathan, beterschap mannen. Hierdoor zijn er geen wissels en moet iedereen aan de bak vandaag.

De technische staf heeft na een paar weken proberen een nieuwe opstelling voor de spelers;

Tijn op de goal, linksachter Jolino, laatste man Bas, rechtsachter Mik, rechtshalf Stijn, middenmidden Lyrixen, linkshalf Milan, spits Lotje.

De spelers hebben zelf 2 dingen bedacht waar ze op gaan letten vandaag dat verschilt van proberen sneller te handelen tot minder zelf doen.

Na het fluitsignaal wordt er meteen lekker gevoetbald, iedereen doet zijn best, onderling coachen de kinderen elkaar. Het gaat lekker, er wordt gebruik gemaakt van het hele veld, een goede pass de hoek in wordt afgewisseld met een mooie solo actie en een voorzet. Achterin wordt goed verdedigd en gekeept. De verdedigers spelen heel goed, pakken ballen af en geven meteen de pass. Vanaf het middenveld wordt er samengewerkt, driehoekjes gemaakt. Heel leuk om te zien! Een ook fijn dat het lukt.

Na het laatste fluitsignaal staat er 5-4 op het scorebord, een terechte uitslag met een trots team als winnaar! Vandaag hebben Lot, Ly en Stijn gescoord.

Ook het bedanken van het in grote getalen aanwezige publiek wordt niet vergeten. Hierna lekker de kleedkamer opzoeken voor een ranja en een wafel op de overwinning.

Volgende week wacht Bemmel uit, 08.30 begint de wedstrijd, publiek is welkom.

Teamnieuws