Wedstrijd: SKV JO11-5 - SML JO11-4
Datum: 10 maart 2018

Op 10 maart reisde het team met 9 man sterk af naar sportpark De Zoom in Wageningen om daar de competitiewedstrijd te spelen tegen SKV. Na overleg tussen de coaches werd er 8-tegen-8 gespeeld, zoals er ook volgend seizoen gespeeld gaat worden. 

Eerste helft
Om 9.39 trapte sml af, binnen de minuut was de stand al 0-1. Vanaf de aftrap van Florian, ging de bal naar Thijmen, via Luteijn die Florian bij de eerste paal met een goede pass vrijzette. Hij legde de bal breed naar Diede en zo stond het 0-1 voor SML, nog voordat SKV de bal had aangeraakt. Na ongeveer 7 min scoorde Diede opnieuw; stand 0-2. 

In de eerste helft werden beide speelhelften door beide teams goed benut. SKV komt meer aan de bal en een schot van SKV werd goed tegengehouden door Jonas. Aan de andere kant scoorde Diede zijn derde van de wedstrijd; 0-3. De druk werd door SKV iets opgevoerd net voor de rust, maar dit resulteerde niet in een doelpunt voor SKV.

Tweede helft
Guus ging in de spits spelen en Florian nam z'n positie centraal achterin in. Als snel bezorgde Guus met een afstandsschot SML een stand van 0-4 in het begin van de 2de helft. Dan is toch SKV een fase dreigend op de helft van SML. Keeper Jonas bood dappere weerstand en werd door Max geholpen om de bal uit het doel te houden.

Dan is het weer SML die gevaarlijk is. Van grote afstand schiet Florian op doel. Via een polletje vlak voor de keeper krijgt de bal een verrassend effect en suist langs de keeper; stand 0-5. Even later tikt Florian ook bij een scrimmige de bal binnen; 0-6.
Eindelijk weet SKV te scoren. De grootste speler van SKV schuift middels een harde knal vanaf de helft van de helft van SML de bal in de korte hoek binnen; stand 1-6.

Het laatste deel van de 2de helft is meer voor SKV, echter zonder het doelsaldo te verhogen. Een afstandsschot van max haalde het net niet tussen de palen. Een snelle counter van SML maakte de stand 1-7. Weer is het Florian die de bal van afstand hard en hoog in het doel schiet; 1-7.


Einde wedstrijd

Teamnieuws