Deze rustige en mooie herfstochtend wacht thuis de koploper VDZ uit Arnhem-Noord. Worden het dubbele cijfers, zoals op de tribune wordt gevreesd? De start laat vooralsnog het tegendeel zien: onze jongens laten zich niet leiden dat het de koploper is en zetten de aanvallen in met een aantal kansen, gevolgd door tegenaanvallen van VDZ die op onze verdediging stuitten. Verrassend is dat SML de score opent met een mooie actie, afgerond door Luteijn: 1-0.

Dit smaakt naar meer, helaas gaan de twee volgende schoten naast. VDZ maakt vervolgens door een gat in de verdediging gelijk en even later met een fraai afstandsschot en onhoudbaar voor Jonas bovenin de goal 1-2. Onze jongens blijven aanvallen, maar zonder resultaat. VDZ-aanvallers zijn gerichter en de ruststand is 1-4.

De tweede helft begint SML weer voortvarend met aanvallen, maar zonder succes. VDZ weet wel te scoren nadat de bal op Jonas terugketst. In een herkansing vanuit een corner speelt Milo scherp op Luteijn, die met een fraaie kopbal de lat raakt... jammer !!! De aanvallen van SML lopen steeds vaker stuk op VDZ en zij spelen onze verdediging makkelijker uit. Uiteindelijk lopen zij - ondanks fraaie reddingen van Jonas - langzaam uit naar de eindstand 1-7.

Toch kan het team terugkijken op een goede wedstrijd, wat perspectief biedt voor de rest van het seizoen.

Teamnieuws