M A T C H D A Y

2018 05 12 WEDSTRIJD

 

Vertrektijd van de verzamelplek    10:15 uur

Op verzoek van de teamleiders graag de jongen zowel voor als na de wedstrijd in volledig trainingstenue kleden. Dank alvast hiervoor.

 

Wedstrijdverslag thuis tegen Achilles '29 JO11-1 (5-0)

Zon en een heerlijke temperatuur zijn de voortekenen van een mooie pot voetbal. Vandaag de return tegen Achilles. Uit wonnen we met 3-5. We zijn met een prima reeks bezig. 2x afgerekend met ESA, daartussen door bij Bennekom voetballes gegeven en 3 punten meegenomen naar Arnhem en onlangs nog csv Apeldoorn thuis verslagen met 6-3 na een ruststand van 0-2. Die laatste gaat de boeken in als de Houdini-wedstrijd. 
Floris en David zijn op vakantie en volgen de wedstrijd van een afstand. 
Als gezegd was vandaag Achilles bij ons op bezoek, en vanaf de eerste minuut vlogen onze mannen er boven op, wat al in de 3e minuut resulteerde in een prachtig doelpunt van Diego. De keeper staat iets voor zijn doel en van afstand schiet hij hoog in de bovenhoek. 1-0
We krijgen daarna nog een paar heel mooie kansen op de 2-0, maar de mannen van Achilles verdedigen stug en de keeper is in vorm. Aan de andere kant moet Luuk opletten bij enkele spaarzame aanvallen / counters van Achilles. Hij redt een keer prachtig met een reflex. SML speelt frank en vrij en de ene mooie aanval na de ander wordt op de mat gelegd. Geluk ontbreekt er op het laatste moment en de bal verdwijnt naast, overr of in handen van de keeper. De 2-0 volgt er door een diagonale schuiver van Ivo in de verre hoek in de 12e minuut. Vijf minuten later maakt hij er ook 3-0 van door zich tussen 3 man vrij te spelen en van afstand in de verre kruising te schieten. 
Na de 3-0 wordt het wat rommeliger en willen de mannen teveel zelf doen. Achilles is zo heel af en toe gevaarlijk, maar Luuk laat zich niet passeren. Ook SML scoort niet meer. Ruststand 3-0

De tweede helft 

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde. SML de betere team en Achilles met hand en tand verdedigend. En dat deden ze heel fair en netjes. Bij ons bleef het wat rommelig. Zo nu en dan een mooie aanval maar voor de goal ontbrak het stukje geluk. Dat geluk hadden we wel na 11 minuten toen Rick tegen de rug van een verdediger schoot en de bal op een andere plek de goal in rolde dan de keeper verwachte. 4-0
Enkele minuten later speelde Diego zich prachtig vrij en scoorde de 5-0. Achilles kreeg vervolgens een handje vol kansen achter elkaar maar wederom had Luuk een paar goede reddingen of was de bal niet tussen de palen gemikt. 
Vervolgens kreeg SML nog een aantal grote kansen op rij, maar meer dan 5 goals vielen er vandaag niet. 
Tevreden met de 3 punten, een heel aantal mooie aanvallen gezien en met een beetje geluk hadden we dubbele cijfers gezien. Laten we het maar niet aankomen op doelsaldo ;)

De komende tegenstander:

De 2-luik tegen OSC is aanstaande. Dit weekend de eerste uit en over 4 dagen op woensdagavond de thuiswedstrijd tegen OSC. OSC is de grote onbekende. We hebben nog nooit tegen dit team gespeeld. Zij staan 4e met 3 wedstrijden gewonnen, 2 gelijk en 2 verloren. Maar hebben nog 2 wedstrijden tegen ons tegoed en 1 tegen ESA, CSV en Bennekom. 
Kunnen we de 8e overwinning op rij behalen en daarmee onze koppositie consolideren? We gaan het zien, i.i.g. veel plezier gewenst.

Handig voor de TomTom:

 2018 05 12 ADRES


P R O G R A M M A 

2018 05 12 PROGRAMMA

2018 05 12 STAND

Teamnieuws