M A T C H D A Y

2018 05 05 WEDSTRIJD

Verzamelen in de kantine 09:00 uur
Kleedkamer ?
Veld ?
Scheidsrechter volgt


Wedstrijdverslag van de kraker tegen csv Apeldoorn

Vandaag een kort verslag omdat we bewegend beeld hebben. Ton heeft een mooi filmpje gemaakt met bijna alle hoogtepunten van de wedstrijd erop. Af en toe even om de mannen heen kijken met de armen op hun rug en dan zie je een vermakelijke wedstrijd Klik HIER om het filmpje te starten.

Geen tijd voor een filmpje? Hier volgt een zeer korte samenvatting: 
SML begon sterk. De eerste tien minuten werd csv vast gezet op eigen helft en met vloeiende aanvallen kwamen er een aantal goede kansen. Maar oog-in-oog met de keeper werden deze niet verzilverd. In de 13e minuut kwam csv uit het niets op 0-1. De bal werd uitgegooid terwijl we nog niet in positie stonden. Balverlies en een schot later lag de bal in de goal.
Het werd zelfs 0-2 toen in de 22e minuut de rechterkant helemaal open lag en Luuk de bal niet weg kreeg. Dit was ook de rust stand. SML speelde de eerste 13 minuten goed tot de 0-1. Daarna werd het wat rommelig en misten we druk naar voren. Desondanks creëerden we nog wel een paar heel goede kansen.

De 2e helft begonnen we beter te voetballen. In de 5e minuut kregen we een penalty mee wegens hands. Eser schoot de bal via de binnenkant paal binnen. 1-2
Nog geen minuut later werd het 1-3. Een bal van achteruit werd gemist door een aantal SML-ers maar de csv spits wist daar wel raad mee. Het leek weer zo'n dag te worden dat we veel kansen krijgen maar het maar niet lukte om de bal in het net te krijgen. De ommekeer kwam met de 2-3. Een mooi afstandschot van Ivo over de keeper hoog in het doel. SML kreeg weer hoop en bij csv sloop er angst in de ploeg. Of was het een kwestie van conditie? Maar bij SML ging het lopen en vanuit de omschakeling wisten we nu bijna alle kansen om te zetten in doelpunten. Twee minuten na de 2-3 maakte Diego er in een weergaloze actie 3-3 van. Hij zette 2 man te kijk in de 16 met een panna en scoorde (alweer door de benen?). Met rust had een ieder voor deze stand getekend. Maar de SML-ers kregen er niet genoeg van en vonden nog 3 keer het net. Eser, Joost en Xibbe zorgen voor de eindstand van 6-3. csv Apeldoorn kwam niet meer in het stuk voor. 
Het blijft een raar fenomeen. In Apeldoorn lijkt csv onverslaanbaar en zijn we al 2x afgedroogd, en thuis is het precies andersom. Met dit resultaat gaat SML fier aan kop met 4 verliespunten minder dan de directe concurentie. Nu nog scherp blijven tegen de 'kleintjes'. 

De tegenstander van vandaag

Vandaag spelen we de thuiswedstrijd tegen Achilles '29. Uit wonnen we nog met 3-5 waar we een prima eerste helft hebben gespeeld. In de tweede helft maakten we het onszelf nog onnodig moeilijk. Voorzichtigheid is geboden want Achilles heeft onlangs met 1-2 gewonnen bij OSC en csv Apeldoorn wist er nipt met 0-1 te winnen. 

Zijn onze mannen gretig om de bal vandaag? Het beloofd mooi weer te worden dus de voortekenen lijken goed.
Hoe dan ook, we hopen op een mooie wedstrijd vandaag. We gaan het zien. Veel plzr! 

2018 05 05 STAND

 Overzicht aanstaande wedstrijden:

2018 05 05 PROGRAMMA

 

Teamnieuws