( O E F E N ) M A T C H D A Y 

2018 04 21 OEFENWEDSTRIJD 2

Vertrek van de verzamelplek 11:00 uur
Verwachte aankomsttijd 11:30 uur


Wedstrijdverslag uit in Bennekom (1-4) 

Ondergetekende was er zelf niet bij zaterdag 14 april, maar uit de verhalen en het mooie verslag van Cecile op de whatsapp kunnen we optekenen dat we een puike wedstrijd hebben gespeeld. SML was heer-en-meester en won verdiend met prima voetbal. Luuk kwam ons doel verdedigen en deed dat erg goed wanneer dat nodig was. 
Met rust werd er niet gescoord. SML voortdurend op de helft van de tegenstander. Na rust brak Figo de ban met het eerste doelpunt al snel gevolgd door de 0-2 van Rick. Eser maakte 0-3 en de 0-4 halverwege de 2e helft kwam uit een corner. Rick kopt de bal prima binnen. Bennekom redde nog de eer met een doelpunt 7 minuten voor tijd. Eindstand 1-4

Volgens schrijven van onze coach : De mannen zijn heel sterk aan de wedstrijd begonnen. Speelden in balbezit ook beter dan Bennekom waarbij zij 60 minuten door onze jongens op de huid zijn gezeten. Zo erg dat hun coach zijn spelers als slapjanussen betitelde.. Puur de verdienste van SML. Iedereen heeft top gewerkt en super gespeeld. Even genieten en dan woensdag weer knallen tegen ESA. 

Wedstrijdverslag thuis tegen ESA JO11-1 (3-2)

De midweekse inhaalwedstrijd is woensdag 18 april thuis tegen ESA. Dit team treffen we nu voor de 3e keer binnen 2 maanden. De eerste wedstrijd waren we gehavend en misten we een cruciale speler. Deze wedstrijd, voor de beker, verloren we met ruime cijfers (8-1). De competitie daarna wonnen we wat geflateerd met 1-3. Vandaag konden we dus een getergde tegenstander verwachten. 
Bij opkomst op het veld had ESA even een verwerkingsmomentje. Ze zagen dat we een echte keeper hadden. Net als vorige week kwam Luuk vanuit de JO11-2 ons versterken. De lange hoge afstandschoten werden mogelijk nu wel gepakt... even schakelen... 
Het bleek dat beide partijen de messen geslepen hadden. Er werd fanatiek aangevallen, ballen veroverd, verdedigd en gebuffeld. Niemand wilde verliezen. Voetballend waren we de bovenliggende partij, maar in kansen deden we niet voor elkaar onder. En dat waren er toch wel een behoorlijk aantal. Luuk redde in de eerste helft weergaloos op een hard schot van dichtbij. Aan de andere kant waren 1 op 1 kansen niet aan ons besteed. De eerste helft was zo voorbij en er werd niet gescoord. 
De tweede helft begonnen beide teams net zo fanatiek en was het beeld gelijk aan de eerste. Halverwege de tweede helft pikte Ivo de bal voor de middenlijn op, stoomde op naar voren en zag de keeper ver van de goal staan. Met een mooi afstandschot vloog de bal hoog over de keeper in het net. 1-0. 
4 minuten later was het weer raak. Kobus probeert het van afstand en raakt kneiterhard de paal. De bal schiet terug in het veld en Diego is er als de kippen bij om de bal in het lege doel te schieten. 2-0. 
Dan denk je met  iets meer dan10 minuten te gaan op rozen te zitten maar een minuut later is het 2-1 als een vrije trap wordt gegeven en de bal door een woud van SML benen op of over de doellijn rolt voordat Luuk hem weet te pakken. De scheids geeft aan doelpunt. 2-1
En nu wordt het toch nog even spannend. ESA rolt de mouwen op. Op het middenveld wordt om elke cm gedualeerd. De beste kansen zijn voor SML. Met nog 5 minuten te gaan wordt het 3-1 door een prachtige aanval. Pass van Ivo naar Eser. Eser op Kobus en prachtig crossbal op Rick. Een erg mooie aanval die door Rick super wordt afgerond. Onze goaltjesgetter schiet diagonaal binnen 3-1 
Weer denk je, met nog 5 minuten te gaan, kat in het bakkie,... Maar met nog 1 minuut te spelen schiet ESA de 3-2 binnen. Hun spits stond 20m achter onze defensie en kreeg de bal goed aangespeeld vanuit achter. Luuk komt nog wel uit, maar de bal rolt langs hem heen de goal in. De laatste 2 minuten (de scheids trekt nog een extra minuut uit) is het spannend voor beide goals maar er wordt niet meer gescoord. Eindstand 3-2. Een zwaarbevochten zege, maar wel een verdiende uitslag. Er stonden 2 teams op het veld met elk een goede keeper en veldspelers die een balletje kunnen trappen. Een mooie pot.

Onze tegenstander zaterdag

Behoeft geen introductie meer. Inmiddels hebben we 4x tegen hen gespeeld. 3x gewonnen en 1x gelijk. De laatste keer werd het 5-5. Ivo is er vandaag niet bij. Die speelt in en tegen Heerenveen met de O13-1 voor de competitie. Vanaf deze kant veel plezier gewenst, ook namens Ivo. 

Handig voor de TomTom

2017 10 20 ROUTE

 

De stand

Bennekom verliest thuis 2 punten aan OSC door 2-2 te spelen waardoor de stand op de ranglijst een leuke en verrassende leider heeft. Wie krabbelt zich allemaal achter de oren nu? En 1 ding is zeker; komend weekend, als wij vrij zijn, staan we nog bovenaan. En er staat een leuke wedstrijd op het programma. Bennekom op bezoek bij ESA (hup ESA!). Lekker weekend allen!

2018 04 18 STAND

 

 

Teamnieuws