M A T C H D A Y

Jonge Kracht

 

Vertrektijd van de verzamelplek    18.00 uur
Aankomst bij Jonge Kracht   18.25 uur
Aanvang wedstrijd   19.00 uur

 

Uit bij SKV. Terugblik laatste competitiewedstrijd 

Met rust leide SKV met 1-0. Het bleek een beetje een rommelige eerste helft. De jongens hadden geen rust aan de bal, hielden het veld niet groot en keken niet bij het passen. Daardoor veel balverlies en speelde het spel zich voornamelijk af rond de middellijn. SKV kon niet en bij SML lukte het niet. Aan inzet ontbrak het gelukkig niet. De tweede helft was een stuk beter. SML liet een paar goede aanvallen zien over meerdere schijven. Een daarvan leide de 1-1 in. Diego kreeg de bal in de hoek en omspeelde zijn tegenstander fraai. Hij legde terug op de meekomende Ivo die strak in de hoek schoot. Daarna golft het spel op en neer. Ook SKV krijgt kansjes met vrije trappen en Xibbe redt nog een keer op de doellijn. Het wordt 1-2 door een snoeihard schot van Eser. De keeper zit er met de handen aan, maar de bal verdwijnt door de kracht van het schot in de goal. 1-2 Een beetje geluk moet je hebben.
Een minuut later is daar alweer de 2-2 uit een vrije trap voor SKV. SML gooit er nog een tandje bij. Er komen kansen en uit een daarvan weet Xibbe vanuit een corner de bal strak in het net te schieten. 2-3 
SKV krijgt nog een vrije trap op vrijwel dezelfde plek als waar de 2-2 uit gemaakt werd. De trainers zetten de jongens bij de doellijn en het is daar dat SML de bal weet te blokken. Wat reste waren een laatste spannende paar minuten, maar SML gaf de overwinning niet meer uit handen. Eindstand 2-3

 

De komende tegenstander

Jonge Kracht JO11-1. Zij spelen ook 9 tegen 9 in de hoofdklasse. In dezelfde poule waar onze komende bekertegenstander (ESA) kampioen is geworden. Uit werd nog verloren van ESA met 2-0 maar thuis eindigde het onbeslist (2-2)

Vrijdag weer lekker voetballen dus. Ik denk dat iedereen daar enorm aan toe is. Helaas is David er niet bij i.v.m. een kinderfeestje en is het twijfelachtig of Diego erbij is. Hij heeft de griep. Laten we hopen dat hij een zeer spoedig herstel heeft en er morgenavond toch bij kan zijn. David wensen we een leuk feestje toe.

Zijn de jongens nog een beetje in vorm na de winterstop? We gaan het zien, veel plezier in ieder geval. 

Handig voor de TomTom:

2018 01 19 ROUTE  

 

Teamnieuws