M A T C H D A Y

2017 11 18 WEDSTRIJD

Vertrektijd van de verzamelplek    8:30 uur

 

Wedstrijdverslag tegen Bennekom JO11-1

Bennekom zet direct druk en in de 4e minuut schiet hun aanvaller prachtig binnen. Diagonaal hoog in de hoek. 0-1.
SML moet nog wakker worden en begint langzaam onder de druk van Bennekom uit te komen. Krijgt zelfs kansen, maar dan ineens kan er een aanvaller van Bennekom aannemen en vrij uithalen. de bal vliegt over Floris heen in het dak van het doel. 0-2. Weer een onhoudbaar schot voor onze keeper en, dat moet gezegd, een prachtig doelpunt. De jongens lijken stijf te staan van de spanning. Niet iedereen loopt op elke bal. Het ziet er wat gezapig uit. Of is dit het contrast tussen SML en Bennekom die dit beeld bloot legt? 
Dat zijn we niet gewend van onze jongens. Met rust mogen we blij zijn dat het bij de 0-2 blijft. 

Na rust Ivo op de goal. De peptalk is er ongetwijfeld geweest, maar het is toch Bennekom die de beste kansen krijgt. Ivo redt 2keer goed, maar moet toch een tegendoelpunt incasseren. Ee vrijetrap wordt over het muurtje geschoten die het zicht van de keeper ontneemt. De bal glipt langs Ivo het doel in. 0-3
Na dit doelpunt gaan de jongens wat beter voetballen. Er volgen corners over en weer en SML krijgt goede kansen.
Het is Eser die goed diep staat en een goede pass krijgt. Oog in oog met de keeper scoort hij beheerst. 3-1. Er volgen nog een handvol kansen op de 2-3 en in een van de counter-uitbraken weet Ivo de bal in een 1 op 1 situatie te keren. 
Toch wordt het 1-4. Bennekom krijgt de ruimte om te schieten en Ivo probeert nog met zijn uitshuifbeen de bal te keren maar komt een teenlengte te kort. 1-4 is de eindstand. Bennekom heeft een sterk team. Zowel fysiek als voetballend.
Daarnaast speelde SML niet op volle kracht. Zo leek het althans. Terechte winnaar.

De komende tegenstander

Zaterdag uit bij Flevoboys moet er uit een ander vaatje getapt worden om de 3 punten mee naar huis te nemen. We hebben 2 keer tegen hen gespeeld en beide keren hadden we niet zoveel punten hoeven weggeven. In de beker werd het uit 2-2 in een wedstrijd die maar 1 winnar verdiende, SML. Thuis verloren we met 2-4 in een belabberde wedstrijd. Dat we goed kunnen voetballen hebben de jongens allang laten zien. Nu moet het er alleen nog tijdens de wedstrijden uit komen. Zullen ze nu allemaal super scherp zijn? We gaan het zien, veel plezier in ieder geval. 

Handig voor de TomTom:

2017 09 16 ROUTE

Geschreven door Marcel Pieper

 

Teamnieuws