M A T C H D A Y

2017 11 04 WEDSTRIJD

Vertrek van de verzamelplek 8:45 uur
Verwachte aankomsttijd 9:15 uur


Wedstrijdverslag thuis tegen SKV JO11-1

SKV lijkt een sterke tegenstander waar moeilijk van te winnen is als je de statistieken bekijkt op de ranglijst. 3x gelijk en 1x verloren. Daarmee staan ze dan wel onder aan, maar dat zegt eigenlijk weinig in deze poule tot dus ver. 1x winnen en je staat bovenaan, 1x verliezen en je staat helemaal onderaan. Zaak was dat SML de vieze smaak weg moest zien te spoelen van de slechte wedstrijd tegen csv vorige week. Dus lekker voetballen en de punten in Arnhem houden.

SKV bleek vooral een fysiek sterke ploeg. Het werd vrij snel duidelijk dat SML de betere voetballers heeft en dat lieten de jongens ook zien. Het spel voltrok zich voornamelijk op de helft van SKV. De ene na de andere corner en de jongens lieten de bal goed rond gaan. in de eerste 5 minuten meer passes gezien dan de hele wedstrijd een week geleden. Er waren ook kansen. Uit een van die kansen schoot Floris op de paal en was Kobus er als de kippen bij om de bal in een leeg goal te schieten 1-0. Meer dan verdiend op dat moment. SML bleef goed voetballen en creërde meer kansen. De bal wilde er maar niet in. En een wet in het voetbal is dat wanneer je maar niet kan scoren de tegenpartij dit doet. Balverlies op het middenveld zet een aanvaller van SKV vrij voor de keeper en dat betekende de 1-1. De enige kans die SKV kreeg de eerste helft. De 2e helft begonnen we slap. SKV kreeg een aantal goede kansen en het was dat Eser op goal een paar super reddingen had waardoor het 1-1 bleef. Na 5 minuten kreeg SML weer het overwicht van de eerste helft in handen. 
Maar het is toch SKV die de 1-2 maakt. Weer staat een aanvaller volledig vrij die de bal er overigens prachtig inschiet. Onhoudbaar voor Eser. SML stroopt de mouwen op en zet nog eens etra aan. Het wordt wel slordiger allemaal. 
Het duurt tot 1 minuut voor tijd als daar de terechte 2-2 op het scorebord verschijnt (Lees: groeps app). Uit een corner loopt een verdediger de bal in eigen doel. Kenmerked doelpunt voor ons team dat lastig scoort en sneu voor de verdediger, maar wel o zo terecht. 2-2 is dan ook de eindstand en daarmee belonen de jongens zichzelf niet tegen de grote jongens van SKV. Wel goed te zien dat het spel een stuk beter was dan een week geleden. 

Onze tegenstander zaterdag

We zijn halverwege de competitie. Alle kansen nog om hoog te eindigen in de ranglijst. Maar als gezegd geld dat voor alle teams. Zaterdag de terugwedstrijd tegen de csv JO11-2. Thuis wonnen we met 5-2 na een 5-0 tussenstand vlak voor tijd. 
Het is zaak om een goed vervolg te geven aan de vorige wedstrijd. Lekker vrij voetballen en veld groot houden. 
Kunnen we de JO11-2 voor de 3e keer verslaan dit seizoen? We gaan het zien, veel plezier in ieder geval. 

Handig voor de TomTom

 

2017 10 20 ROUTE

Geschreven door Marcel Pieper

 

Teamnieuws