M A T C H D A Y

2017 10 21 WEDSTRIJD

Vertrek van de verzamelplek 9:15 uur
Verwachte aankomsttijd 9:45 uur


Wedstrijdverslag thuis tegen Flevoboys JO11-1

Wat valt er over de wedstirjd te zeggen als verslaggever? Het bleek een draak van een wedstrijd te worden. We begonnen best goed met een aantal kansen met Ivo deze keer op de goal. Bij de eerste de beste aanval van FB geeft de rechts buiten een voorzet die pardoes net onder de lat de goal in vliegt. Buiten bereik van Ivo die nog wel springt en er net niet  bij kan. Als dit zo bedoelt was, was het een mooie goal. Xibbe scoorde de 1-1 vrijwel direct na de aftrap. 
De overigens goed leidende scheids moest wel een penalty toekennen toen een aanvaller van FB onder de grasmat werd geduwd. De ruststand kwam daarmee op 1-2. SML had de eerste helft het betere van het spel maar de kansen werden allemaal gekeerd door de keeper of de paal / lat stond in de weg. Na rust ging het al gauw te gehaast en te slordig. De jongens liepen steeds vaker uit positie. Een verkeerde inschatting in de verdediging betekende de 1-3. En de 1-4 kwam wederom uit een penalty. SML probeerde het nog wel en dat resulteerde in wel geteld 1 mooie aanval die pardoes de 2-4 betekende. Rick ronde mooi af. Daar bleef het ook bij. Een wedstrijd om snel te vergeten en onze vizier te richten op de volgende tegenstander.

Onze tegenstander zaterdag

Om onze koppositie te heroveren zullen we zaterdag van een geduchte en bekende tegenstander moeten zien te winnen.
csv Apeldoorn JO11-1 heeft zijn eerste wedstrijd gewonnen van Flevo Boys met 4-2 (zij wel ;). Daarna verloren zij van hun JO11-2 en de laatste wedstrijd gelijk gespeeld tegen SKV. Zij staan 4e met 4 punten uit 3 wedstrijden.
Zijn onze jongens tot op het bot gebrand om de slechte wedstrijd tegen Flevo Boys weg te voetballen?

We gaan het zien, veel plezier in ieder geval. 

Handig voor de TomTom

2017 10 20 ROUTE

 

 

 

 

Teamnieuws