M A T C H D A Y

2017 09 30 WEDSTRIJD

Vertrekltijd van de verzamelplek    10:10 uur

 

Wedstrijdverslag tegen csv Apeldoorn JO11-2

3 weken terug nog speelden onze jongens een heroische wedstrijd tegen de zelfde tegenstander. Toen werd csv Apeldoorn uiteindelijk pas in de slotfase verslagen met 4-3. SML speelde een prima wedstrijd en verspeelde een verdiende voorsprong van 2-0. Binnen 7 minuten had Apeldoorn de zaken omgedraaid en stond het 2-3. 

Nu stonden de jongens weer tegen over elkaar. Maar dan voor de competitie. Apeldoorn had een appeltje te schillen en hoe zou SML daarop reageren? Zo goed als de eerste wedstrijd was, de tweede wedstrijd tegen Flevo Boys was beduidend minder. De vraag vooraf was dan ook of SML stand zou houden in deze wedstrijd.

Het begin was alsof ze de speelstijl tegen Flevo Boys een vervolg gaven. Slordig in de passing en het veld werd niet groot gehouden. De beste kans was ook voor Apeldoorn die op de paal schoot. Maar nagelang de eerste minuten voorbij waren ging SML meer druk zetten. Dat resulteerde in de 9e minuut in de 1-0 toen Esser met een mooie lob over de keeper scoorde. Er volgden nog vele kansen en alles ging naast, over of recht op de keeper. 

Rust. Tijd om de jongens weer op te draaien. 
De tweede helft begon weer net zo rommelig. En ook nu weer begon het na een paar minuten aardig te lopen. De beste kansen waren voor SML. Diego scoort de 2-0 na 8 minuten. Nils maakt er 2 minuten later met een wereldgoal 3-0 van.. Hij pegelt de bal van afstand knoert hard in de kruising. Floris scoort 4-0 en het wordt zelfs 5-0 door weer Floris. Wat een weelde.

Maar daarna komt er zand in de machine. csv dringt aan en de jongens worden moe. Iedereen gaat nu naar voren om de 6-0 te maken en daardoor onstaat er ruimte die niet meer wordt dicht gelopen. Er wordt bij SML niet meer gewisseld en uiteindelijk scoort Apeldoorn ook 2 keer. Eindstand 5-2. Een mooi resultaat en verdiend gewonnen.

Zaterdag spelen we uit bij een 'oude' bekende. Bennekom kennen we al vanaf de F3. De eerste keer verloren we ervan. Daarna hebben we vaak 3 punten over gehouden aan de ontmoetingen. Maar de vraag is; heeft Bennekom zich in de tussentijd versterkt? We gaan het zien, veel plezier in ieder geval. 

Handig voor de TomTom:

2017 09 30 ROUTE

 

Teamnieuws