M A T C H D A Y

2017 09 16 WEDSTRIJD

 

Verzameltijd op de verzamelplek    8:30 uur

 

Voor diegene die het nog niet weten; de verzamelplek van de JO11-1 bij uitwedstrijden is op de parkeerplaats van Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg. Er wordt vanuit gegaan dat iedereen hier verzameld voor vertrek. Mocht  het een keer anders zij geef dit dan tijdig door. Kom op tijd, 8:30uur is de vertrektijd.

 2017 09 16 VERZAMELPLEK JO11 1

Wedstrijdverslag tegen csv Apeldoorn JO11-2

Na de zomervakantie, waar maar geen eind aan leek te komen als je het aan de kinderen zou vragen, mocht er eindelijk weer gevoetbald worden. We speelden onze eerste wedsrijd voor de beker thuis tegen een 'oude' bekende; csv Apeldoorn. De jongens herkennen hier en daar al wat tegenstanders. 

En dat SML JO11-1 weer zin had aan deze wedstrijd bleek al vanaf de start. Er werd fel gevochten om elke bal wat resulteerde in een overwicht gedurende bijna de hele eerste helft. SML krijgt een aantal kansen op rij maar het ontbreekt nog even aan de juiste richting. SML heeft het beste voetbal. Er wordt goed vrij gelopen en over gespeeld. De beste kans vlak voor rust is echter voor Apeldoorn. In vrije positie maait de spits over de bal tot opluchting van de toeschouwers uit Arnhem. rust 0-0. 

De tweede helft is amper 1 minuut oud of Diego geeft een uitgekiende voorzet op Rick die de bal overtuigend binnen kopt. 1-0. csv Apeldoorn doet er een tandje bovenop en drukt SML terug op eigen helft. Toch is het SML die in de uitbraak de 2-0 op het scorebord zet. Eser geeft een bekeken voorzet op Xibbe die de bal naast de keeper in het net prikt. 

De 7 minuten die volgen lijkt SML gas terug te nemen en csv Apeldoorn krijgt kansen. De 2-1 is dan ook een logisch gevolg van het spelbeeld. Binnen 5 minuten is csv zelfs op voorsprong gekomen, 2-3.

Hebben de jongens te veel gas gegeven de 1e helft? De jongens peppen elkaar op en vanaf de aftrap wordt er mooi gecombineerd en verwisseld de bal diverse keren van (SML-)voet in het volle strafschopgebied van csv. Uiteindelijk is het Nils die de bal op de pantoffel neemt en hem hoog in de bovenhoek in de touwen jast. 3-3! 

De honger van de jongens is nog niet gestild. SML blijft voetballen en 3 minuten later schiet Ivo de winnende achter de keeper met een bekeken diagonaal schot vanaf de 16. De ontlading is groot en de jongens vieren het uitbundig. De toeschouwers dachten dat de goal van Ivo in de laatste seconden van de wedstrijd viel. De scheids echter, die verder prima floot, vond dat er nog een minuut of 6 bijgetrokken moest worden. Maar gelukkig pakte csv deze geste niet en bleef de punten in Arnhem. 

Zaterdag weer zo'n sterke tegenstander? We gaan het zien, veel plezier in ieder geval. 

Handig voor de TomTom:

2017 09 16 ROUTE

 

Teamnieuws