Elstar Cup 2019

Het is zaterdag 15 juni, de mannen van O10-5 gaan alweer hun laatste toernooi van dit jaar spelen! Vandaag aangevuld met Lotje en Stijn. Want zij doen weer mee als O11 team. Vandaag als enige tussen allemaal heeeeleeeee grote O11 spelers, heel stoer van de dame en heren.  En dat is met 8 tegen 8 op een heel groot half veld, vandaag zelfs met de ruimtes aan de zijkant. En dan zijn twee enthousiaste wissels wel handig.

[verslag gaat verder onder de geweldige foto’s, opa Bo bedankt!!]

gave team fotogave team foto

ruben feliciterenruben feliciterenruben feliciteren

6Y5A62416Y5A62416Y5A62416Y5A62416Y5A62416Y5A62416Y5A6241

 

De organisatie van de Elstar cup heeft de helden van SML hoog ingeschat en dus ook hoog ingedeeld. De eerste partij van de dag is dan ook meteen tegen de O11-1 van DUNO. Zeker geen makkelijke tegenstander, de wedstrijd gaat heel gelijk op, de ruimtes op zo’n groot veld worden goed gebruikt en iedereen werkt hard. Voor de 2 gast spelers is het allemaal helemaal nieuw maar wat doen zij het goed! Passen zich naadloos aan en door de mannen van O10-5 zijn ze meteen opgenomen. Na 20 minuten staat het 2-2, een heel mooie uitslag waar ze terecht trots op zijn.

Hierna volgen 2 mindere wedstrijden, de tegenstanders zijn echt een maatje te groot, niet alleen in  lengte maar ook qua spel. Desondanks wordt er genoten en tussen de wedstrijden door ouderwets geklierd, gespeeld, gedaan etc.

De laatste wedstrijd is weer tegen DUNO. Wederom een goede partij van beide kanten. Waarbij uiteindelijk de op de brommer meegereisde dispensatiespeler van de tegenstander het verschil maakt, nipt 3-2 verloren. Maar wat hebben ze weer genoten, een heerlijke toernooi dag, lekker samen voetballen, tussendoor rondhangen en “10-en”,  spelletjes spelen en elkaar een beetje vervelen.

Top dag dus! En afgesloten met een raket en een vaantje.