Wie dit leest is…..

Van uw verslaggever ter plaatse                                             Westervoort, maart 2019

Uw verslaggever ter plaatse is vandaag ter plaatse in Westervoort, te gast bij SC Westervoort. De topper in de 2de klasse KNVB Oost staat op het programma, SC Westervoort O10-2 tegen SML O10-5.

Het is een enerverende wedstrijd met als terechte winnaar SML, 7-8. Ondanks dat Westervoort zeer knap terugkomt tot 7-7, maakt Melle in de laatste minuten de winnende.

[verslag gaat verder onder de foto’s]

IMG 20190323 WA0016IMG 20190323 WA0016IMG 20190323 WA0016IMG 20190323 WA0016

Uw verslaggever ter plaatse is op tijd in Westervoort aanwezig, de commissie kamer is nog gesloten, het alarm gaat af als de verkeerde bezemkast wordt geopend, de koffie is diep donker zwart, het gras is groen en niet helemaal strak, alle ingrediënten voor een leuke wedstrijd. De selectie is rond 10 over compleet, de selectie vertrekt naar de kleedkamer voor de laatste tactische besprekingen (dit laatste is een aanname want voor uw verslaggever ter plaatse was geen plaats in de kleedkamer)

De boys rennen het veld op waar Westervoort al bezig is met een uitgebreide warming up. De SML-ers zien er hongerig uit, het plezier, willen voetballen straalt eraf. De keeper wordt ingeschoten, de andere doen een rondo.

Na een kort welkomstwoord van de leider van Westervoort, leuk gedaan!, begint de wedstrijd. De boys hebben er zin in, ze gaan voor elke bal, het is meteen zichtbaar dat deze twee teams aan elkaar zijn gewaagd, er wordt goed gevoetbald, er is strijd, mooie acties worden afgewisseld met hard werken. Uw verslaggever ter plaatse komt oren en ogen tekort misschien ook wel omdat hij aan het genieten is. Ook omdat er niet actief wordt gefloten, de mannen in het veld regelen het allemaal zelf en dat gaat heel goed, zo is dit leuke nieuwe pupillen voetbal bedoeld.

Ondanks dat Westervoort knap terugkomt tot 7-7, maakt Melle in de laatste minuten de winnende, een terechte uitslag van een leuke wedstrijd.

De trainer van SML maakt vandaag gebruik van twee keepers, Tijn de eerste kwarten, Joep de laatste twee. De doelpunten zijn van Melle, Joep, Guus, Bo en Ruben.

Na de wedstrijd heeft uw verslaggever ter plaatse nog een gesprek met Bo en Tijn, de spelers van SML willen graag laten optekenen dat Dènis gek is… Wie dit leest is …..