Winnaars Grote Club Actie, Vitesse clinic, was het leuk? Nee, het was geweldig!

Vandaag staat de zeer verdiende clinic bij Vitesse op het programma. De boys van SML O10-5 hebben de meeste verkocht van de gehele vereniging afgelopen najaar. Als echte sales tijgers hebben zij de wijken van Arnhem-Noord, familie, bekende en onbekende gevraagd loten te kopen van de Grote Club Actie. En met ruim meer dan 400 loten is dat zeer zeker geslaagd.

[verslag gaat verder onder de foto’s]

IMG 20190227 WA0011IMG 20190227 WA0011IMG 20190227 WA0011IMG 20190227 WA0011IMG 20190227 WA0011IMG 20190227 WA0011IMG 20190227 WA0011

Het is even wat gehaast, snel uit school, omkleden, boterham eten en op naar Papendal. Op het prachtige complex van Vitesse worden zij al opgewacht door Kees van Buuren, onder ander oud speler van FC Utrecht, Sparta en Almere City. Hij heeft samen met twee trainers van Vitesse een heel leuk programma voor de mannen in elkaar gezet.

Maar eerst omkleden in de Alexander Buttner kleedkamer, de mannen staan snel klaar in hun prachtige SML outfits gesponsord door Caspar. In de kleedkamer komt Jesper, 1 van de 2 trainers, zich voorstellen. En dan op naar het veld, door de catacomben, langs het bord met sponsoren, over een prachtige Vitesse mat onder de tribunes door, zo het hoofdveld op van Papendal.

Meer dan een uur is het genieten voor de mannen, en ook voor het in grote getalen aanwezige publiek, hele leuke trainingen, uitdagende oefeningen, in elk onderdeel zijn punten te verdienen en wordt de “drive” om te strijden ontwikkeld en aangemoedigd. Ondertussen heeft ook Gino, de andere trainer, zich gemeld. En samen geven zij een geweldige training! De mannen genieten, het zweet loopt van de hoofden maar dat maakt niets uit, leergierig en enthousiast storten de mannen zich in dit avontuur.

Na het opruimen bedanken de mannen de trainers en krijgen zij nog wat tips, bijvoorbeeld altijd de bal in beweging, niet meer stil staan, blijven bewegen met de bal, acties maken, pass geven en weer door.

Hierna volgt nog een rondleiding door het complex, onder andere de kantine van het eerste team, de fitness ruimte en de media ruimte worden bezocht. Kees geeft enthousiast antwoord op alle vragen en de mannen kijken hun ogen uit.

Het harde werken met de loten was het dubbel en dwars waard, 14 september begint de nieuwe Grote Club Actie en deze mannen gaan zeer zeker weer voor de prijzen!