Geen Geluk, (net niet) Gewonnen, Gestreden, Genoten, Grandioze wedstrijd!

De technische staf heeft vandaag alleen maar kunnen genieten van de mannen van SML O10-5. Op het programma stond de topper in de 2de klasse tegen Elsweide O10-1, een leuke ploeg met lekker fanatieke spelers.

Als speciale gast was onze hoofdsponsor aanwezig met verkering en toekomstig SML talent, leuk dat jullie er waren!

[verslag gaat verder onder de foto’s]

20180929 12131320180929 121313

Na de rondo’s, inschieten en het handen schudden waren beide teams klaar voor de topper in de 2de klasse. Vanaf minuut 1 was het duidelijk dat deze ploegen aan elkaar gewaagd waren, er werd om elke bal gestreden, iedereen werkte hard. De wissels stonden te trappelen om erin te mogen, met zoveel goede spelers is het voor de technische staf lastig wisselen, iedereen wil spelen en levert een belangrijke bijdrage.

De wedstrijd ging op en neer waarbij het vaak aan de zijde van SML ontbrak aan het geluk en Elsweide heel effectief omging met de kansen. De gasten speelde mooi over en gaven goede voorzetten. Maar ook aan de zijde van SML was genoeg moois te zien, verre uittrappen, goede reddingen, goed verdedigen, hard werken, overspelen, ballen willen veroveren, goede doelpunten, net gemiste kansen.

Wat ons betreft een geweldig voorbeeld van hoe het nieuwe voetballen moet zijn, veel contacten voor alle spelers, mogelijkheden aan beide kanten, doelpunten aan beide kanten. Waardoor winst, gelijk of verlies minder belangrijk is. Uiteindelijk won Elsweide met 6-7, gefeliciteerd! Maar zoals de trainers in de kleedkamer tegen de boys zeiden, dit was een winstpartij maar zonder de 3 punten, zoveel goede dingen gezien, genoten, grandioze wedstrijd!! Op naar de volgende, volgende week thuis tegen RKHVV O10-2 om 10 uur.

En van de week zullen wij meer trainen op geluk ;-)