Einde voorbereiding, oefenwedstrijd, teammaaltijd

Vandaag staat er een compleet programma gepland voor de mannen van SML O10-5. Er wordt een oefenwedstrijd gespeeld, teamafspraken gemaakt, voorbereiding afgesloten, samen gegeten en een “bijna echte”  teambespreking in de bestuurskamer gehouden.

[tekst gaat verder onder de foto’s]

IMG 20180919 WA0010IMG 20180919 WA0010IMG 20180919 WA0010IMG 20180919 WA0010IMG 20180919 WA0010IMG 20180919 WA0010

Om half vijf druppelen de jongens en meisjes van SML en VDZ binnen bij SML op de Bakenberg. Om vijf uur staat er een leuke oefenwedstrijd op het programma, SML O10-5 tegen VDZ O10-6.

De mannen van SML moeten het vandaag doen zonder Bo, hij moet “afrijden”. In de goal staat Tijn, achterin Melle en Jorn, Max op het middenveld en Joep en Ruben voorin, Guus begint als wissel. Het team van VDZ heeft wat nieuwe voetballers en die moeten nog een beetje wennen. Het wordt een leuke pot waarbij er ook wat foutjes worden gemaakt maar ook hele mooie doelpunten. Een paar wil ik er hier noemen, eerst de verdedigers Melle en Jorn die ervoor zorgen dat de rest vandaag kon scoren, goed gespeeld achterin boys! Een doelpunt, een pass van Melle aan de rechterkant strak voor de goal en in de lucht door Joep tegen het net geschoten, mooi mannen! Een ander doelpunt, Tijn (hij keepte het laatste kwart niet) wordt vrijgezet voor de goal en schiet de bal netjes binnen. Een ander doelpunt, Ruben neemt een indribbel loopt twee stappen en schiet hem keihard in de korte hoek, lekker man! Afijn, heel veel mooie doelpunten, mooie passes, paar kleine foutjes maar al met al top. Uiteindelijk scoren Tijn, Guus, Max, Joep en Ruben.

VDZ heeft een leuk team maar was vandaag nog niet helemaal klaar om heel veel weerstand te bieden.

Na de leuk genomen penalty’s, het handjes geven was het tijd voor douchen. Toen iedereen schoon en aangekleed was hebben wij met de mannen de teamafspraken zoals op tijd komen, juiste kleding, handjes geven besproken. Hierna volgden een geweldige maaltijd gemaakt door twee fantastische moeders, om de een niet voor de een of achter de ander te stellen zullen wij ze nu niet nader noemen. Maar super bedankt!!!!

Hierna nog even met de mannen in de bestuurskamer gesproken over het spelletje, regels, spelhervattingen waarbij zij zelf actief op het bord de oplossingen samen zoeken.

Michel en Dènis hebben er in ieder geval zin, het waren al een paar mooie weken op naar de competitie, zaterdag Orion Nijmegen uit, altijd lastig.