Afgelopen zaterdag mochten de mannen van SML O10-5 naar sportpark Rijkerswoerd voor de laatste bekerwedstrijd in de drieluik tegen ESA. Helaas konden Tijn en Dènis niet aanwezig zijn. Onder de lat werd zijn plek ingenomen door Melle en Joep, super gedaan jongens. In het veld stond vandaag Jorn gelukkig ook weer op de mat met zijn maten Bo, Ruben, Max en Guus. 

[verslag gaat verder onder de foto's]

[fotograaf Lotte bedankt!]

voorkant sitevoorkant sitevoorkant sitevoorkant site

 

De mannen van ESA schoten uit het startblok, onze mannen helaas niet, wij keken dan ook snel tegen een achterstand aan. Het blijft lastig om scherp aan de wedstrijd te beginnen en meteen klaar te staan. Genoeg werk voor de leiders en de trainers in ieder geval.

Zo halverwege de wedstrijd ging het steeds beter en kropen de mannen op het scorebord steeds dichter naar ESA, in het laatste kwart werd het nog heel spannend. Helaas bleek er te weinig op "geluk" te zijn getraind, na enkele ballen net over, paal en lat was het 6-5 voor ESA. Goed gedaan jongens! Een paar mooie wedstrijden gespeeld in de beker, gewonnen en verloren, veel geleerd, een mooi begin van de competitie. 

Woensdag een oefenwedstrijd tegen VDZ met daarna een teammaaltijd. En dan begint de competitie voor onze mannen.