Tweede bekerwedstrijd, goede pot, nipt verloren!

Vandaag staat de verste uitwedstrijd in Arnhem op het programma, tegen Arnhemse Boys in Schuytgraaf. Na een hartelijke ontvangst met een kopje koffie en het mededelen van de te gebruiken kleedkamer en speelveld gaan de mannen naar kleedkamer 5 om zich gereed te maken.

Helaas moeten wij Jorn nog missen door een blessure, de andere 7 mannen zijn present en hebben er zin in. Na het warmspelen door middel van een rondo en het inschieten van de keeper staan de mannen gereed om de tegenstander eerst een hand te geven en een leuke wedstijd toe te wensen.

Rond half negen klinkt het fluitsignaal op het mooie kunstgras van veld 1C. Langs de lijn staan de leiders met Joep als eerste wissel, gereed om er meteen in te komen. In het veld staan Tijn op de goal, Bo en Melle in de verdediging, op het middenveld met de punt naar voren Guus en voorin op de flanken Max en Ruben.

[verslag gaat verder onder de foto]

20180908 08174520180908 081745

Het wordt een wedstrijd met 2 gezichten, geweldige passes, vrij lopen, schitterende doelpunten, hard werken wordt afgewisseld met passief naar het spel kijken in de plaats van deelnemen, slordigheden en onnodige foutjes.

De jongens van Arnhemse Boys zijn een leuk team en worden positief bijgestaan door hun leiders. Leuk om te zien dat beide kanten elkaar spel en mooie acties kunnen waarderen en er applaus klinkt uit beide kampen. De wedstrijd is een goed voorbeeld van de geslaagde nieuwe opzet, iedereen scoort en ook als je verliest kan je met een goed gevoel van het veld stappen. Deze keer verliezen wij de wedstrijd net met 6-4 en zo kan het de volgende keer weer andersom zijn, in de competitie krijgen wij een kans voor revanche.

Volgende week wacht ons de laatste wedstrijd in de bekerdrieluik. Uit tegen ESA.