Op zaterdag 16 juni 2018 organiseren wij voor de 4e keer het Dick Langenbach Toernooi. Het deelnemersveld is compleet en ook dit jaar geven een aantal indrukwekkende JO15-teams acte de prĂ©sence. Opgeven kan nog wel, maar dan wel voor de reservelijst. 

Op deze pagina's vindt u alle relevante informatie die we tot nu tot onze beschikking hebben. Op dit moment zijn we druk bezig met alle voorbereidingen en net als voorgaande jaren gaan we er alles aan doen om het toernooi tot een groot succes te maken.De informatie wordt regelmatig geactualiseerd en uitgebreid, dus houd ons de komende maanden goed in de gaten.

 


 

DickLangenbach
Het Toernooi is vernoemd naar de in februari 2017 overleden erevoorzitter van SML, de heer Dick Langenbach.

Hij was sinds 1943 lid van onze vereniging en heeft al die jaren een zeer positieve bijdrage geleverd aan de vitaliteit van onze club. Of dat op de velden, langs de lijn, bij de jeugd, bij de senioren of in de kantine was, hij zorgde voor de levendigheid.

Tevens heeft hij 20 jaar als bestuursvoorzitter gefungeerd. Naast zijn verdiensten voor SML is Dick Langenbach ere-lid van het bondsbestuur van de KNVB.

Kortom; SML is Dick Langenbach!