Op zaterdag 24 augustus 2019 organiseren wij voor de 5e keer het Dick Langenbach Toernooi. Het deelnemersveld is al bijna compleet en ook dit jaar geven een aantal indrukwekkende JO15-teams acte de prĂ©sence. Opgeven kan nog wel, doe dat snel. Nadat het 16e team zich heeft aangemeld, komen inschrijvingen op de reservelijst. 

Op deze pagina's vind je al het nieuws en relevante informatie. Op dit moment zijn we druk bezig met alle voorbereidingen en net als voorgaande jaren gaan we er alles aan doen om het toernooi tot een groot succes te maken.De informatie wordt regelmatig geactualiseerd en uitgebreid, dus houd ons de komende maanden goed in de gaten.
 Het Dick LangenbachToernooi is vernoemd naar de in februari 2017 overleden erevoorzitter van SML, de heer Dick Langenbach. Hij was sinds 1943 lid van onze vereniging en heeft al die jaren een zeer positieve bijdrage geleverd aan de vitaliteit van onze club. Of dat op de velden, langs de lijn, bij de jeugd, bij de senioren of in de kantine was, hij zorgde voor de levendigheid.

Tevens heeft hij 20 jaar als bestuursvoorzitter gefungeerd. Naast zijn verdiensten voor SML is Dick Langenbach ere-lid van het bondsbestuur van de KNVB.

Kortom; SML is Dick Langenbach!**********************************************************************

NIEUWS

2018 - HVV Hollandia winnaar 4e Dick Langenbach Toernooi

HVV Hollandia JO15-1 is winnaar geworden van het 4e Dick Langenbach toernooi bij SML. De ploeg uit Hoorn won in de finale van Roda'46 Leusden JO15-1.


11 juni 2017 - SML Winnaar 3e Dick Langenbach Toernooi

SML JO15-1 is winnaar geworden van het eigen sterk bezette Dick Langenbach toernooi. De gelijkopgaande finale tegen ATC'65 uit Hengelo werd uiteindelijk beslist door penalties.6 juni 2016 - GVAV Rapiditas winnaar 2e Dick Langenbach Toernooi2011 - Vfl Bochum winnaar 1e Dick Langenbach Toernooi