Welkom bij SML!

Op deze pagina vertellen we hoe we bij SML omgaan met Corona en waarmee u als bezoekend team rekening moet houden. Als u ons uitgebreide Coronaprotocol wil lezen kan dat door hier te klikken. Naast dit uitgebreide protocol zijn er aantal specifieke zaken die we u als bezoekend team van SML willen laten weten. Deze staan hieronder beschreven.

 1. Kantine en kleedkamers zijn gesloten
 2. Toiletten zijn beschikbaar, maximaal 1 bezoeker per toiletruimte
 3. Publiek is niet meer toegestaan bij sportactiviteiten, dus zowel training als wedstrijden
 4. Alleen de teambegeleiding (coach, teamleider) zijn welkom langs de lijn.
 5. Bij wedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs van bezoekende teams onder teambegeleiding. Zij mogen op gepaste afstand en acher de hekken blijven kijken naar de wedstrijd.  
 6. Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

Indien na 20 oktober bezoekers weer zijn toegestaan, gelden naast algemene corona-regels de volgende specifieke zaken:

 1. Helaas biedt ons complex geen mogelijkheid tot Corona-proof kleedkamergebruik. Dat betekent dat u er vanuit moet gaan dat u geen kleedkamer kan gebruiken.
  (alleen teams die meer dan 50 km moeten reizen krijgen een kleedkamer toegewezen).
 2. Wij adviseren om niet al te vroeg voor een wedstrijd en in wedstrijdkleding bij SML aan te komen. U kunt aan de rand van het veld de voetbalschoenen aantrekken.
  (bij slecht weer kan dat overigens ook op ons overdekte terras of op de hoofdtribune).
 3. De wedstrijdtafel (ons wedstrijdsecretariaat) bevindt zich aan een tafel in de kantine.
 4. De kantine is verder alleen toegankelijk voor het doen van bestellingen. Eten en drinken dient buiten de kantine te worden geconsumeerd.

We wensen u een goede reis en een sportieve wedstrijden toe.

Tot snel bij SML!

 

Welkom bij SML!

 

Op deze pagina vertellen we hoe we bij SML omgaan met Corona en waarmee u als bezoekend team rekening moet houden. Als u ons uitgebreide Coronaprotocol wil lezen kan dat door hier te klikken. Naast dit uitgebreide protocol zijn er aantal specifieke zaken die we u als bezoekend team van SML willen laten weten. Deze staan hieronder beschreven.

 

Helaas biedt ons complex geen mogelijkheid tot Corona-proof kleedkamergebruik. Dat betekent dat u er vanuit moet gaan dat u geen kleedkamer kan gebruiken.
(alleen teams die meer dan 50 km moeten reizen krijgen een kleedkamer toegewezen).
Wij adviseren om niet al te vroeg voor een wedstrijd en in wedstrijdkleding bij SML aan te komen. U kunt aan de rand van het veld de voetbalschoenen aantrekken.
(bij slecht weer kan dat overigens ook op ons overdekte terras of op de hoofdtribune).
De wedstrijdtafel (ons wedstrijdsecretariaat) bevindt zich aan een tafel in de kantine.
De kantine is verder alleen toegankelijk voor het doen van bestellingen. Eten en drinken dienst buiten de kantine te worden geconsumeerd.

 

We wensen u een goede reis en een sportieve wedstrijden toe.

 

Tot snel bij SML!