UPDATE 31 mei: Volop trainen maar niet zonder maatregelen

Vanaf dinsdag 2 juni mag ook de oudere jeugd van 13 t/m 18 jaar weer zonder 1,5 meter afstand trainen. Dat betekent dat alle spelers t/m 18 jaar weer volop mogen trainen. Helaas nog niet als je 19 bent en in een JO19 team speelt.

Alle jeugd kan nu weer trainen. Er gelden aangepaste trainingstijden op mogelijk andere dagen dan je gewend bent. Zie Trainingsschema voor de recentste versie

Maatregelen
Echter blijven alle andere corona maatregelen wel van kracht. Dus blijf thuis als je koorts hebt, verkouden of ziek bent; kom zoveel mogelijk op de fiets; geen ouders op het sportpark; 1,5 meter afstand buiten de training om; neem je eigen bidon met water mee etc. Zie voor alle maatregelen het protocol. Aanwijzingen van de stewards bij de ingang en op het sportpark moeten worden opgevolgd.

We kunnen alleen stappen maken richting het “normale” voetballen als we allen de corona maatregelen naleven. We vertrouwen er op dat iedereen hier aan mee blijft werken.

Start trainingen
Vanaf maandag 11 mei zijn bij SML weer trainingen voor spelers JO13 t/m JO19 begonnen. Vanaf maandag 4 mei zijn de trainingen voor spelers t/m 12 jaar (Mini's, Champions League, JO8 t/m JO12) gestart.

Lees het veiligheidsprotocol
Voor wat betreft het halen en brengen van spelers en de daarmee samenhangende logistiek op ons sportpark werkt SML samen met onze buren van Upward. Gezamenlijk doen we ons best iedereen veilig en verantwoord te kunnen laten sporten.

De algemene veiligheid- en hygiëneregels zijn vastgelegd in het protocol verantwoord trainen kinderen en jeugd SML. Klik hier voor het protocol