×

Waarschuwing

The form #21 does not exist or it is not published.

SPSMLSpetterkamp2019 6

Helaas moesten we door Corona een jaar overslaan maar nu willen we dit jaar toch de Spetterkamp gedachte levend houden en de jeugd bij elkaar roepen! In tenten slapen samen is nog niet mogelijk, maar we gaan er wel geweldige dagen van maken.


Op vrijdag 27 augustus is er een SpetterDAG voor de jeugd geboren in 2007 t/m 2010.

Op zaterdag 28 augustus is de SpetterDAG voor de jeugd geboren in 2011 t/m 2016.

 

Wat gaan we doen die dag? In de ochtend doe je mee aan een clinic gegeven door Ubuntu om je voetbal vaardigheden te verbeteren, maar natuurlijk zijn er de welbekende opblaas spellen om vooral lol te hebben samen. Tussendoor een lekkere lunch, samen met je team, en dan in de middag onderling wedstrijdjes. Dus een dag vol voetbal plezier om de zomervakantie samen af te sluiten.

De dag start op beide dagen om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Deelname kost € 20.
Wie wil er nou niet mee doen? Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier, we kunnen maximaal 100 kinderen per dag ontvangen.

Graag aanmelden voor de zomervakantie (24 juli).

Aanmelding is gesloten!

 

Zon 1 

Vrijwilligers gezocht!
Wat wel hetzelfde is als andere Spetterkamp jaren is dat we ook ouders of oudere jeugd nodig hebben om te helpen. Een aantal voor de begeleiding van de spellen, een keukenploeg om de lunch te maken, fruit en drinken. En natuurlijk begeleiding van de teams voor de hele dag (bij voorkeur oudere jeugd op vrijdag vanaf 15 jaar en op zaterdag jeugd vanaf 13 jaar). Je kunt twee dagen, één dag of een dagdeel komen helpen. We zijn dankbaar voor alle hulp, die hebben we echt nodig om deze twee dagen mogelijk te maken. Als je ons wilt helpen, mail dan naar: lcfpijls@hotmail.com. (Ouders van deelnemers kunnen het ook aangeven op het inschrijfformulier).

Bedankt en tot eind augustus!
De Spetterkamp organisatie

 

 

 

Aanmelden SpetterDAG 2021