Hieronder diverse artikelen over het Spetterkamp, het voetbalfeest voor SML-spelers van 6 t/m 12 jaar dat jaarlijks wordt georganiseerd in juni. De editie van 2020 kon door Corona niet doorgaan.

Dit jaar maken we er 2 mooie SpetterDAGen van.

 

Geschiedenis:

2017: De 48e Spetterkamp in 2017 was wederom een groot voetbalfeest. NIet alleen voor de 200 kinderen, maar ook voor de vele vrijwilligers.

Foto's op facebook
Op deze website verschijnen geen foto's van het Spetterkamp. Op de officiele Facebook-pagina van Voetbalvereniging SML worden enkele sfeerfoto's geplaatst in het album Spetterkamp 2017. Like onze facebook pagina + het album en bekijk de foto's. Wil je alle foto's bekijken? Bekijk en download ze dan vanaf OneDrive.

 

2016: Het 47e spetterkamp was wederom een groot voetbalfeest. NIet alleen voor de 200 kinderen, maar ook voor de vele vrijwilligers. Bekijk hier nog eens het officiële Spetterkampboekje

 

 

Spetterkamp in het nieuws:

AD september 2015: Spetterkamp staat symbool voor SML Arnhem

Dat het al 46 keer is georganiseerd en nog steeds ontzettend populair is onder jeugdleden zegt veel over het jaarlijkse Spetterkamp van de Arnhemse voetbalvereniging SML. Het is dan ook niet zomaar een jeugdkamp: het is een tweedaags spektakel waar kinderen zich kunnen uitleven met voetbal, een hele hoop andere (water)spellen, een vossenjacht en, zoals dat hoort tijdens een jeugdkamp, een dropping. Lees verder