Zin in een lekker avondje uit met een spannende veiling, een interessante spreker, heerlijk eten en goede muziek? Kom dan naar de SML Voetbalveiling! Wij nodigen u van harte uit om op donderdag 16 maart aanwezig te zijn in Hotel Papendal. Door mee te bieden op interessante kavels draagt u bij aan de twee goede doelen van deze avond.

Waar doen we het voor?

De veiling is meer dan alleen een leuke avond; Er zijn twee goede doelen deze avond. Ten eerste gaat een deel van de opbrengst naar Stichting BIO Vakantieoord. Ten tweede is het dak van het SML clubhuis dringend toe aan vervanging. Een ingrijpende en kostbare klus die als het aan SML ligt nog in 2017 wordt uitgevoerd. U kunt hiervoor zorgen door mee te bieden op de mooie kavels. En wie weet bent u degene met het hoogste bod!

Voor ieder wat wils!

Voor de veiling hebben diverse sponsors zeer interessante items beschikbaar gesteld. U kunt bieden op business seats voor Vitesse - NEC of Vitesse - Feyenoord, een gesigneerd shirt van Vitesse, een gloednieuwe Cortina fiets, een weekendje weg in een luxe hotel, een heus SML-kunstwerk van kunstenaar Klaas Gubbels en nog heel veel meer! Waardevolle kavels en voor ieder wat wils bij de SML Voetbalveiling!

Vanaf nu kunt u alle kavels online bekijken en al bieden op uw favoriete kavel.

Hoe ziet de avond eruit?

Naast een spannende veiling staat ook een prikkelende sportlezing door Gertjan Verbeek op het programma. Gunt hij ons een kijkje in zijn hoofd? Na deel 1 van de veiling volgt een sportquiz door Gertjan Verbeek met leuke prijzen. De avond wordt muzikaal omlijst door de bekende band Living Room Heroes.

19.00 uur Inloop met Hollands buffet

19.30 uur Sportcafe met Gertjan Verbeek

20.30 uur Uitleg goede doelen en veiling deel 1

21.30 uur Sportquiz met Gertjan Verbeek

22.30 uur Veiling deel 2

23.00 uur After party met muziek van Living Room Heroes

Wie neemt u mee?

Komt u gezellig samen met uw partner? Of nodigt u uw zakenrelaties uit en boekt u de VIP-tafel voor 8 of 12 personen? Uw kaarten zijn vanaf nu te koop via de grote groene knop hieronder. Wees er snel bij, want vol=vol.

Tickets

Tot ziens op 16 maart in Hotel Papendal!

We hopen u graag te zien bij de SML Voetbalveiling - met (zaken) partner en goedgevulde beurs ;-) - op donderdag 16 maart in Hotel Papendal.

event cover2