Voorheen werd sponsoring bij SML behartigd en geregeld door Stichting De Bakenberg. Per 1 juli 2015 zijn alle taken, contracten en middelen overgedragen aan SML. De Commissie Commerciele Zaken is uw aanspreekpunt, waarin u vele bekende namen van de stichting weer tegenkomt.

 

Commissie Commerciële Zaken

Erwin Snijder (Bestuurslid SML) Grote sponsoren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Roel Wollaert Business Club Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Martin Vedder Bordmanagement Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Enrico van de Pol Sponsoring en evenementen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gerard van Gaalen Contracten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan van Baal Financiën Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Martin Kugel Teamsponsoring en evenementen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact met SML over sponsoring

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden voor uw bedrijf bij SML? Neem dan contact op met Erwin Snijder of Martin Kugel van de Commissie Commerciële Zaken.

Erwin Snijder, tel. 06 2878 1567 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Martin Kugel, tel. 06 2242 1513 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorbrochure
Meer informatie over sponsoring leest u ook in de Sponsorbrochure van SML.