M A T C H D A Y

LOGO 1 SML                        LOGO Lunteren

SML JO11-3

vs

Lunteren JO11-1

     
Verzamelen   18:00 uur
Kleedkamer   volgt
Aanvang wedstrijd   17:15 uur
Veld   volgt
Scheidsrechter   Eigen
     

Het wedstrijd verslag door Raimo van de wedstrijd van zaterdag jl. tegen Fortisimo kan je hier teruglezen;

Fortisimo - SML

Woensdag a.s. de op één na laatste wedstrijd van dit seizoen alweer. Daarna volgen nog 3 toernooitjes en als afsluiter het mega feest dat Spetterkamp heet.

Maar als gezegd, eerst de wedstrijd tegen Lunteren. Zij staan op de 5e plaats. Geen makkelijk scorende ploeg ook aan het doelsaldo te zien. En dat is voor ons gunstig want ook wij scoren niet makkelijk uit de vele kansen die we creëeren. Wellicht biedt dit mogelijkheden. We gaan het zien. Veel plezier! 

 

voetbalagenda

Wijzigingen & Afgelastingen  

Zaterdag worden alle wedstrijden bij SML gespeeld op kunstgras. Het is niet toegestaan te voetballen of te trainen op veld 3 en 4 vanwege de vorst in de grond. 

 

 

Houd ook de officiële facebook pagina van SML in de gaten voor nieuws.

ege aangevroren sneeuw op de velden gaan de wedstrijden tot 13.00 uur niet door. Om 12.30 uur volgt een herkeuring. Mogelijk heeft de zon dan z'n werk gedaan. Wellicht gaan dus de wedstrijden van 13.30 en 15.45 uur nog wel door. jnaurari13

voetbalnieuws

SML boekte zondagmiddag een belangrijke 2-1 zege bij AZC in Zutphen. Wesley Martens en Hessel Willemsen scoorden voor SML. De winst van SML was de tweede zege op rij en de vierde van het seizoen. SML klom door de nipte zege naar de twaalfde plaats (14 punten uit 13 duels) en heeft nu Varsseveld en Concordia Wehl achter zich gelaten.

UIT AZC 11 febr

SML en trainer Roberto Straal hebben de samenwerking met 1 jaar verlengd. Op de dag dat de laatste plaats in de 2e klasse I werd verlaten werd het nieuwe contract voor seizoen 2018-2019 getekend door SML voorzitter Paul Matthieu en Roberto Straal.

Contractverlenging Roberto 2018 2019

SML wint met 2-1 van Union en verlaat de laatste plaats! De wedstrijd begon iets na 2 uur, maar na 20 minuten keerden de spelers alweer terug naar de kleedkamer. De scheidsrechter kon niet verder vanwege een hamstringblessure. verslag gaat verder onder de foto

SML Union 4 febr

 Om half 4 werd de wedstrijd hervat door de in allerijl opgeroepen scheidsrechter dhr Vd Broeke. Direct scoorde Robin van Ussen de 1-0. Union werd sterker en kwam in de tweede helft op 1-1 na slecht uitverdedigen van SML. In een rommelige eindfase kwam SML wat gelukkig op 2-1. Een terugspeelbal werd onderschept door Wesley Martens die de bal beheerst onder de keeper uit Malden door schoot. De broodnodige 3 punten bleven dus in Arnhem.

THUIS Union 4 febr

SML en Union uit Malden speelden vorig jaar een spannende strijd om de titel in de derde klasse. Beide teams promoveerden en komen elkaar weer tegen in de 2e klasse I. Union staat daarin op een keurige 6e plaats, waar SML ondanks goed voetbal maar niet uit de degradatiezone komt.

SML heeft zondag met 3-2 verloren van Germania uit Groesbeek. SML kwam op een 0-1 voorsprong door Robin van Ussen en kwam in de tweede helft weer op 2-2 door Joshua Gieling. Maar een toegekende strafschop in de slotfase kwam de ploeg van trainer Roberto Straal niet meer te boven. "het was weer het oude liedje", zegt Roberto in De Gelderalnder. We geven heel makkelijk doelpunten weg en laten zelf teveel kansen liggen. Dat is frustrerend." Door het verlies blijft SML laatste in de 2e klasse I. Concurrenten SDOUC en Leones wisten wel te winnen en Concordia Wehl behaalde een punt. SML neemt het in de volgende wedstrijd thuis op tegen Union.

UIT Germania 28 jan

%MCEPASTEBIN%

De winterstop is vaak halverwege het seizoen, maar dit keer niet. Er zijn pas 10 van de 26 wedstrijden gespeeld. SML speelt op 28 januari de eerste wedstrijd dit jaar in Groesbeek, uit tegen Germania. In maart speelt SML maar liefst 3x thuis. Opvallend is het pittige einde; in de laatste 4 wedstrijden speelt SML tegen de huidige nummer 1 en nummer 2 (2x).Programma SML

SML heeft de 'alles-of-niets' wedstrijd tegen Concordia Wehl met 3-1 gewonnen. Hierdoor heeft SML weer aansluiting bij de ploegen onderin de 2e klasse I. SML opende sterk, maar in de 12e minuut kwam Concordia Wehl op 0-1. Na 20 minuten maakt SML gelijk 1-1 door Cornel Van Bergen en Henegouwen en komt nog voor rust verdient op 2-1 door Joshua Gieling. Na rust scoort Robin van Ussen de 3-1 en mist SML nog een handvol goede kansen.

Thuis ConcordiaWehl 3 dec

verenigingsnieuws

Onze huidige bestuuder wedstrijdzaken, Eelco de Jong, stopt  helaas aan het einde van dit seizoen. Daarmee ontstaat per 1-7-2018 een vacature in ons 8 koppige bestuur. Wij zijn op zoek naar kandidaten die mee willen draaien in het verder professionaliseren van onze mooie vereniging. Wedstrijdzaken is daarbij een essentiële portefeuille: het zorgt  onder meer voor de directe relatie met de KNVB en het soepel laten verlopen van de wedstrijden, inclusief scheidsrechters. 
Er valt  op inhoud nog veel meer te vertellen en belangrijker: we zijn in staat je een bestuurderstaak te bieden die past bij jouw motivatie en beschikbare tijd. Geïnteresseerd?  Voor vragen of reactie kun je contact opnemen met Eelco de Jong of Paul Matthieu. 

Sportieve groeten,

Paul Matthieu, voorzitter        

BiljartclubIn navolging van het zeer geslaagde Kersttoernooi organiseert de SML biljartclub op donderdag 29 maart 2018 het Paastoernooi. Hoewel het dan 'witte donderdag is, wordt er 10 over rood gespeeld. In twee groepen van respectievelijk 6 en 5 deelnemers. Van elke groep spelen de twee hoogst scorenden de finale.
Aanvang 19.30 uur in ons clubhuis; toeschouwers zijn welkom.

De Vitesse Voetbalschool gaat on tour en komt langs bij SML. Op woensdagmiddag 18 april geven trainers van de Vitesse Voetbalschool een speciale training. artikel gaat verder onder de afbeelding

Vitesse Voetbalschool On tour 660x450px4

 

Door middel van zes verschillende oefeningen krijg je allerlei tips en tricks uitgelegd. Samen met de trainers werk jij aan jouw techniek, en leer je hoe je het beste kunt passen, trappen en afwerken. Tot slot wordt de voetbalmiddag afgesloten met een toernooi en een bezoekje van een mystery guest. Kom naar de voetbalmiddag en verbeter jouw vaardigheden! Deelname kost 25 euro en op deze pagina op de website van Vitesse kun je je inschrijven.

Bekijk hier de video van de Vitesse Voetbalschool op YouTube.

facebookfoto3

Alle ingeleverde boekjes voor de Grote Clubactie zijn verwerkt. Alle loten zijn nu ingevoerd en al zeker is dat we de score van 2016 met meer dan 50% overtreffen! Er zijn loten verkocht van Appingedam tot Mijnheerenland en van Haarlem tot aan Almelo. Goed gedaan jongens en meiden! Op de nieuwjaarsreceptie op 6 januari worden de individuele en teamprijzen bekend gemaakt.

2017

Prijzen voor de beste verkopers

De verkopers kunnen ook dit jaar mooie prijzen winnen.

De teamprijzen die we beschikbaar stellen zijn:

- 1e prijs is met het team een Vitesse Clinique op Papendal

- 2e prijs met het team naar de Tapasbar Retiro

- 3e prijs met team filmpje pakken (bij BIO)

Wanneer iedereen binnen het team 15 loten per speler verkoopt krijgt het team (en zijn leiders/trainers) als beloning kaartjes voor een wedstrijd van Vitesse. Diegene die dit vorig jaar al een keer hebben meegemaakt weten dat dit een fantastische ervaring is. Verkoop je er 20 per speler, nou, dan betaalt SML het frietje in de rust ook voor je!

Individuele prijzen:

- 1e prijs is een coole tablet (min. 80 loten verkocht)

- 2e prijs is een prachtig thuis- of uit Vitesse shirt met rugnummer en naam naar keuze (min 70 loten)

- 3e t/m 5e prijs is een Vitessebal

 

Trekking loterij

De landelijke trekking van de prijzen zal op 13 december 2017 plaats vinden. De winnaars worden onder andere via de website www.clubactie.nl bekend gemaakt vanaf 14 december 2017.

Het trainingsschema voor seizoen 2017-2018 ziet er als volgt uit:

Trainingsschema junioren

Trainingsschema pupillen

Indien er wensen zijn voor wijzigingen, neem dan contact op per email met voetbalzaken op .

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag 

Met ingang van het seizoen 2017/2018 worden alle wedstrijden van de KNVB vastgelegd met het digitale wedstrijdformulier op een smartphone of tablet. Het is noodzakelijk dat leiders van een team de Wedstrijdzaken app downloaden. Deze app is gratis. Inloggen kan met dezelfde gegevens als het inloggen bij voetbal.nl. mdwf

 

Leiders, door SML aangemerkt in Sportlink als teammanager, kunnen in de app de spelers / wissels/ assistent scheidsrechter aanmelden. In de B-categorie, kortgezegd en niet helemaal correct: de niet-selectieteams, kan die laatste rol ook worden toebedeeld aan een ouder/ niet KNVB-lid. De spelerspas die tot vorig jaar is gebruikt is vervallen. Ook die controle gebeurt vanaf nu digitaal. Dat betekent dat er een goed lijkende digitale pasfoto moet worden ingevoerd. Tot 31 oktober kunnen teams de foto's zelf nog aanpassen. Op dit moment zijn de bij SML beschikbare foto's gebruikt. Het is belangrijk een goed lijkende foto te hebben, omdat aan de hand van die foto de scheidsrechter, aangesteld in Sportlink, de spelerscontrole uitvoert. Spelers kunnen zich - bij sterk verouderde foto - op een andere wijze legitimeren.

De scheidsrechter zet ten slotte ook het wedstrijdverslag in de wedstrijdzaken app. De stand in de competitie is dan ook meteen aangepast.

Voor meer informatie: www.knvb.nl/downloads/bestand/11480/handleiding-voorbereiding. Voorts is bijzonder instructief 'veelgestelde vragen mDWF' op de KNVB-site.

verenigingsagenda

Zondag 25 februari, 9.30 uur
Champions League (onder 6 jaar)

Zondag 25 februari, 14.00 uur
Spero - SML (competitie)

Donderdag 8 maart, vanaf 19.00 uur
SML/BIO Benefietavond, Theater aan de Rijn

Donderdag 29 maart, vanaf 19.30 uur
Paastoernooi Biljartclub

Zaterdag 7 april, vanaf 18.00 uur
Besloten feest

Woensdag 18 april, vanaf 13.00 uur
Vitesse Voetbalschool on tour

Weekend 9 en 10 juni
Spetterkamp

Lees meer: verenigingsagenda

Sponsornieuws

Met gepaste trots nodigen wij u uit voor de SML/BIO Vakantieoord Benefietavond op 8 maart 2018. Na het succes van vorig jaar wordt deze 2e editie gehouden op een bijzondere locatie, namelijk het Theater aan de Rijn in het centrum van Arnhem. Deze cultuurtempel is zeer recent heropend na een grondige verbouwing en opent nu haar deuren voor u.

Wij nodigen al onze relaties van harte uit om op donderdag 8 maart samen met andere relaties van BIO Vakantieoord en voetbalvereniging SML te genieten van een bijzondere avond.

Bezoek onze speciale Benefietpagina voor meer informatie

Eventbrite header1

SML heeft z’n eigen webshop voor voetbalkleding en accessoires! Per direct kunnen leden online alle nodige SML wedstrijd- en trainingstenues aanschaffen. lees verder onder de afbeelding

Webshop

Ook online krijg je nu de 20% korting die je normaal alleen in de winkel van Sport2000 Snelders kreeg. Ook kunnen sponsors voor een team alle materialen selecteren, hun logo uploaden en de bestelling plaatsen en betalen. Bedrukte artikelen kunnen worden opgehaald bij Snelders of worden tegen betaling thuisgestuurd. Makkelijk en snel dus.

SML-korting via de webshop en in de winkel
In de webshop bestel je al je SML wedstrijd en trainingskleding met 20% korting. Deze staan op de homepage van de webshop verzameld. Maar ook keepers en scheidsrechters vinden alles wat ze nodig hebben in de SML webshop. Ook kun je andere artikelen uit de Hummel collectie bestellen. Er is zelfs een outletpagina waar alle Hummel outlet staat vermeld. In de winkel van Snelders is er de mogelijkheid de artikelen te passen om zo de juiste maat te bepalen. Bedrukte artikelen komen niet in aanmerking voor omruilen of retour. 

SML 300x250pixelsHoe kan ik bestellen
Bestellen is heel gemakkelijk. Klik je op de banner op onze website dan kom je direct in de webshop terecht. Betalen doe je in de webshop. Je krijgt bericht van Snelders Sport wanneer jouw bestelling binnen is. Je kunt de bestelde spullen gewoon in Elst ophalen, wanneer het jou uitkomt! Of laten thuisbezorgen natuurlijk.

Tevreden sponsor en club
Voor SML betekent de webshop een volgende stap in de samenwerking met en sponsoring door Hummel en Sport2000 Snelders. Zoals bekend is Snelders onze subsponsor. SML heeft al jaren een samenwerking met deze sportzaak uit Elst en met Hummel als kledingmerk.

SML heeft op donderdag 16 maart tijdens de eerste SML Veiling liefst 13.000 euro binnengehaald. Dit recordbedrag is mogelijk door zowel de kostenloze bijdrage van vele sponsors als door de biedingen online en uit de zaal. lees verder onder de afbeelding

Eten en netwerken tijdens SML Veiling

De veiling werd voorafgegaan door een heerlijk voorjaarsbuffet en een inspirerende sportinterview tussen Vitesse trainer Henk Fraser en interviewer Eddy van der Leij. Tijdens de veiling werden 52 kavels geveild, varierend van hotelovernachtingen en sportschoolabonnementen tot fietsen en kaarten voor Vitesse - Feyenoord. De duurste kavel van de avond was een unieke gouache van Arnhemse Kunstenaar Klaas Gubbels, deze bracht liefst 950 euro op. SML schenkt een deel van de opbrengst aan Bio Vakantieoord.

Bekijk de foto's op Facebook.

SML bedankt alle sponsors van de veiling voor hun bijdrage.

Sponsoroverzicht

 

Op de ALV van voetbalvereniging SML is bekend gemaakt, dat de ING het hoofdsponsorschap van SML met drie jaar gaat verlengen. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in SML. 
lees het volledige persbericht onder de foto

ING verlengt intensief sponsorschap SML Arnhem webversie2
 
Intensief hoofdsponsorschap van ING met drie jaar verlengd
 
20 december 2016, Arnhem
 
Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan voetbalvereniging SML verbonden. SML was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! SML heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.
 
Hard work pays off
Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. Natuurlijk niet zonder tegenprestatie. Erwin Snijder, bestuurslid Commerciële Zaken: “SML heeft hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. ING heeft SML uitgedaagd te investeren in de thema’s maatschappelijk, gezond en duurzaam. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaanlopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in SML. We hebben zin in de verdere samenwerking!”
 
Over ING
ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Het Nederlandse voetbal vooruit helpen, dat is de ambitie van ING. De bank toont haar betrokkenheid bij de maatschappij door de ondersteuning van maar liefst 475 amateurverenigingen verspreid door heel Nederland. In het amateurvoetbal heeft ING een speciale aandacht voor welpen, maar ook voor meisjes- en G-voetbal. De samenwerking met de KNVB draait vooral om het versterken van het (amateur-)voetbal via verenigingen en leden. Door specifiek het jeugdvoetbal verder te helpen en door kennis en expertise met verenigingen te delen, zijn de verenigingen beter in staat om het voetbal voor hun leden te (blijven) organiseren. Samen met de KNVB organiseert ING Kennisavonden bij amateurclubs door het hele land. Experts geven inzicht in veranderingen en delen tips om geld te besparen en inkomsten voor de club te vergroten. Alle kinderen met meer plezier laten voetballen, Oranje dichterbij brengen en amateurclubs helpen financieel gezond te blijven, dat is waarvoor ING zich inzet.
 
Over SML
Voetbalvereniging SML is al ruim 100 jaar DE voetbalclub voor voetballiefhebbers in Arnhem-Noord. Op 1 september 1911 werd SML (Sport Maakt Lenig) opgericht. Anno 2015 is SML een levendige en moderne club waar ruim 830 leden voetballen in meer dan 40 teams. Het eerste elftal is momenteel koploper in de 3e klasse D van de KNVB Oost.
SML is een middelgrote club; niet te klein en niet te groot, wel persoonlijk en goed georganiseerd. Door gericht beleid heeft SML de afgelopen jaren een ongekende groei doorgemaakt, vooral in kwaliteit. Er is een duidelijke visie en een daadkrachtig bestuur. Jeugdteams spelen op hoog niveau. Met het vizier op de toekomst gericht en met respect voor het verleden, blijft SML een belangrijke rol spelen in Arnhem en omstreken.

Op de open dag op zaterdag 1 oktober ondertekenden SML en Sligro symbolisch een contract. Sligro wordt hiermee de partner van SML voor alles wat te maken heeft met de kantine.

SML Arnhem Sligro foto door APA Sjef Prins

foto: Sjef Prins Arnhems Persagentschap

Niet alleen haalt SML haar eten en drinken voortaan bij de Sligro, ook biedt Sligro hulp bij bijvoorbeeld de inrichting van de keuken, training van vrijwilligers en inspiratie voor een gezondere keuze voor sporters. Sligro is tevens sponsor geworden van SML.

Binnen het project Samen Lekker Bezig van de KNVB en Sligro is voetbalvereniging SML gevraagd een voorbeeldkantine voor de regio te worden. Dat betekent niet dat we allemaal op een radijsje gaan knagen en dat de frituur eruit gaat, maar wel dat een gezondere keuze mogelijk is in de kantine. Dus meer keuze aan verse broodjes, vers fruit, water drinken promoten bijv. door via een waterkoeler gratis water aan te bieden, etc..

In het nieuwe seizoen zijn er nieuwe teams en dus ook nieuwe sponsorkansen. Wilt u een team sponsoren en voorzien van tenues en/of trainingspakken met uw bedrijfsnaam? Dat kan vanaf 500 euro. Bekijk alle sponsormogelijkheden in de sponsorbrochure op de website van SML.

Teamsponsoring

wedstrijdprogramma