Champions League Minis uitnodiging

Start nieuwe seizoen

Op woensdag 1 febrauri 2017 starten we weer met voetballen bij de mini's.

---------------------

Om jonge kinderen kennis te laten maken met voetbal en met voetballen bij een voetbalvereniging biedt SML kinderen van 5 a 6 jaar een laagdrempelige voetbaltraining aan met vooral veel plezier. Onder begeleiding van SML-trainers en studenten van het CIOS trainen kinderen een uur op woensdagmiddag. .

Kinderen uit 2012 mogen vanaf april 2017 meedoen met de mini's.
Kinderen uit 2011 spelen bij SML in de Mini's.
Kinderen uit 2010 spelen in de Champions League. 
Kinderen uit 2008 en 2009 spelen in de F-pupillen; hiervoor geldt een wachtlijst (neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Mini's
De Mini’s spelen nog geen wedstrijden, maar trainen 1x per week op woensdagmiddag tussen 14.30 uur en 15.30 uur op veld 2b (dat is achter de hoofdtribune). De trainingen gaan in principe altijd door indien het weer het toelaat. Houd de homepage in de gaten of neem contact op met trainer Frank Arends bij twijfel.

Kennismaken voor nieuwe leden
Kinderen uit 2011 die dit seizoen bij SML willen voetballen zijn van harte welkom bij de mini's. Sportkleren zijn gewenst, scheenbeschermers zijn verplicht. U kunt gewoon langskomen en 3x gratis meetrainen om te zien of uw kind het leuk vindt. Laat het vooraf wel even per email weten aan trainer Frank Arends (contactgegevens hieronder). Na 3x vrijblijvend meedoen dient u uw kind aan te melden als lid van SML via het aanmeldformulier op deze website.

Trainer en coördinator van de SML Mini’s is Frank Arends Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Minis

 

Teamnieuws