De fysio is er ook voor jou.

Een goede medische begeleiding is essentieel bij een voetbalclub. SML pakt dit dan ook serieus aan. Op deze pagina vind je welke medische begeleiding voor wie beschikbaar is.
Fysiotherapie Arnhem Centrum verzorgt in naam van Bart-Jan Sol de medische begeleiding van SML. Daarbij wordt hij geassisteerd door de verzorger van het 1e elftal, Rens Jansen.

Mijn naam is Bart-Jan Sol. Ik ben osteopaat en fysiotherapeut. Zelf voetbal ik op vrijdag bij de 35+ mannen. En ik heb een zoon, Hidde, die dit jaar in de D1 voetbalt. Al enkele jaren verzorg ik de medische zaken bij de jeugd van SML. Vanaf vorig jaar is daar ook de seniorenafdeling bijgekomen. Je kunt bij mij terecht met alle blessures. Ook verzorg ik de revalidatie binnen de club.
En ik doe dit niet alleen voor de selectieteams. Maar voor iedereen, jong en oud.

Heb jij of heeft je zoon of dochter last van bijvoorbeeld knie, hamstring, lies, hakken, rug? Of kamp je met andere blessures? Meld je dan aan via de e-mail voor het inloopspreekuur. Je kunt ook bij mij terecht voor een algemeen advies over je gezondheid. Meld je aan, dan gaan we er mee aan de slag.

Kinderen hebben in principe geen pijn. Als ze aangeven dat ze ergens last van hebben, luister dan naar je kind. Met name in de leeftijden van 8 tot 14 jaar zijn er veel soorten ‘groeipijnen’. Deze zijn vaak goed te behandelen of met een paar simpele aanpassingen te verminderen. Dus loop niet te lang door met blessures. Het kan daardoor erger worden, soms krijg je minder plezier in het sporten of je stopt zelfs helemaal. Zonde, en in de meeste gevallen ook niet nodig.

Ik heb me gespecialiseerd in voetbalblessures en weet welke aandoeningen bij het opgroeiende kind kunnen voorkomen. Als wij en de huisarts het vermoeden hebben dat een medisch specialist de blessure moet beoordelen dan kunnen we binnen ons netwerk snel schakelen en zorgen dat uw kind bij de juiste arts komt.

Elke vrijdag van 17 tot 19 uur houd ik een inloopspreekuur op SML. Je bent daar van harte welkom! Tijdens het spreekuur zal ik de blessure beoordelen en advies geven. Soms leidt dat tot een afspraak voor verdere behandeling. Meld je aan via of website van SML.

Het inloopspreekuur is gratis en toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts, je kunt rechtstreeks bij mij terecht.

Telefonisch ben ik bereikbaar 06-51 69 59 19.

In het kort:
voor wie?
Jongens, meiden en heren van de zaterdag en zondag en 35+

Waar en wanneer?
Op SML in de verzorgersruimte.
Vrijdag van 17.00 uur tot 19.00 uur.
Heb je al een blessure? Wanneer mogelijk, zullen we op de club geblesseerde spelers behandelen. Bij ernstige blessures zal de revalidatie plaatsvinden in de praktijk en op het veld van SML.

Kosten?
De intake en screening bij SML is gratis. Mocht het tot een behandeling komen dan vergoeden alle zorgverzekeraars 18 behandelingen fysiotherapie per jaar voor kinderen onder 18 jaar, dit gaat niet ten koste van het eigen risico. (www.zorgvergoeding.com). Voor volwassenen is vergoeding afhankelijk van de aanvullende verzekering.

 

Aanmelding

Naam(*)

Email(*)
Vul geldig emailadres in!

Telefoonnummer(*)

Team(*)
Invalid Input

Klacht/blessure
Invalid Input