DVOV-SML

SML wint overtuigend op de Pinkenberg

Prachtig weer, lekker tijdstip en een fantastische ambiance in het weelderige groen van sportpark de Pinkenberg. Je kan je zaterdag beroerder beginnen. Zo leken de jongens van de F1 er ook over te denken, want vanaf de eerste minuut lag DVOV onder vuur. Eerst was er de corner van Massi waar de thuisploeg mooi mee weg kwam en niet veel daarna werd er een schot van Pelle gekeerd. Een doelpunt hing dus in de lucht en om de spanning wat van het veld te halen kreeg Thomas in de vierde minuut een intikkertje kado van de gastheren. Hoewel een intikkertje, je moet er wel staan natuurlijk en Thomas stond er. Twee minuten later was de stand al weer gelijk en leek het zowaar een echte wedstrijd te worden. SML wisselde mooi slim voetbal af met slordigheden zoals je die aan het einde van het seizoen wel vaker tegenkomt en slordigheden leveren vaak balverlies op. Nadat Pelle dichtbij een doelpunt was geweest maar er een keeper tussenzat en je net begon te denken, waar het spel van vier dagen eerder was gebleven, weet Massi de 1-2 binnen te werken. In de veertiende minuut krijgt DVOV echter weer de ruimte die het zocht en staat het weer gelijk 2-2. In deze fase oogt de thuisploeg iets sterker en moet SML zich even herpakken. Aanvallers en verdedigers zijn even niet op elkaar ingespeeld lijkt het en het team is zoekend naar herstel. Dan lijkt Dries even wakker te zijn geworden en alsof hij in de serie A speelt herovert hij de bal en weet hij eindelijk Pelle te vinden, deze handelt snel en met een lage bal schuift hij de 2-3 binnen. SML lijkt op de weg terug en gaat wat actiever mee in het spel waardoor de spanning toeneemt. Thies en Broes weten te voorkomen dat DVOV de aansluiting nog voor de rust vind en loodsen zo hun ploeg met voorsprong de rust in.

De beginfase van de tweede helft is dit seizoen al vaker een lastig moment gebleken en ook nu weer weet de tegenstander snel de gelijkmaker te scoren. Toch begint nu ook bij SML de machine echt op gang te komen en kort na de gelijkmaker knalt Thomas van afstand de 3-4 binnen. Nu heeft  SML weer het beste van het spel, het is Massi net niet en Floris hard op de keeper, maar de spirit is terug. Thomas herovert de bal, kapt zijn tegenstander uit en vind Pelle die keurig inschiet 3-5. Nu laat de tegenstander het even afweten en krijgen onze mannen ruimte die ze zoeken. Een fraaie bal van Thies op Thomas zorgt er bijna voor dat Pelle nog een keer kan scoren maar deze keer heeft hij minder geluk. Bij de 3-6 zijn ook weer Thies en Thomas betrokken. Thies geeft een zeer listig balletje op zijn ploeggenoot die achter het standbeen langs de bal raak schiet.

Als Floris de bal bij Lucas weet te krijgen en deze een rush naar voren in gedachten heeft komt hij in botsing met een tegenstander en moet hij van het veld af. Dat is natuurlijk een enorme aderlating maar het spel blijft in orde. Vijf minuten voor tijd komt Thomas nog een keer op volle snelheid aangerend en geeft de bal op maat voor Pelle die dankbaar inknalt. 3-7 is de eindstand en die doet recht aan de mogelijkheden van deze ploeg. Helaas voor DVOV die dit jaar haar 85e verjaardag viert, zat er niet meer in deze zaterdag. Nog een wedstrijd te gaan en dan zit het seizoen er weer op. Natuurlijk kunnen we nu al niet wachten op de eerste potjes. Jonas zowiezo niet, want ga er maar eens aan staan, je maten toejuichen alsof je leven ervan af hangt terwijl je zelf niet mee kan doen. Het was dan ook mede zijn bijdrage die het team uiteindelijk de spirit terug gaf waar ze om bekend staan. Neem dat mee in de wedstrijd naar Spero, hou dat vast bij de komende toernooien en blijf vooral genieten van een zaterdagochtend op gras. Jongens bedankt weer en tot woensdag 24 mei, thuis tegen Spero……..altijd lastig

voetbalagenda

Wijzigingen & Afgelastingen 

De trainingen zijn weer begonnen! Het CIOS traint ook weer vanaf woensdag 17 januari.

 

 

 

Houd ook de officiële facebook pagina van SML in de gaten voor nieuws.

ege aangevroren sneeuw op de velden gaan de wedstrijden tot 13.00 uur niet door. Om 12.30 uur volgt een herkeuring. Mogelijk heeft de zon dan z'n werk gedaan. Wellicht gaan dus de wedstrijden van 13.30 en 15.45 uur nog wel door. jnaurari13

voetbalnieuws

De winterstop is vaak halverwege het seizoen, maar dit keer niet. Er zijn pas 10 van de 26 wedstrijden gespeeld. SML speelt op 28 januari de eerste wedstrijd dit jaar in Groesbeek, uit tegen Germania. In maart speelt SML maar liefst 3x thuis. Opvallend is het pittige einde; in de laatste 4 wedstrijden speelt SML tegen de huidige nummer 1 en nummer 2 (2x).Programma SML

SML heeft de 'alles-of-niets' wedstrijd tegen Concordia Wehl met 3-1 gewonnen. Hierdoor heeft SML weer aansluiting bij de ploegen onderin de 2e klasse I. SML opende sterk, maar in de 12e minuut kwam Concordia Wehl op 0-1. Na 20 minuten maakt SML gelijk 1-1 door Cornel Van Bergen en Henegouwen en komt nog voor rust verdient op 2-1 door Joshua Gieling. Na rust scoort Robin van Ussen de 3-1 en mist SML nog een handvol goede kansen.

Thuis ConcordiaWehl 3 dec

SML ook in Varsseveld met lege handen, ondanks openingsgoal van Wesley Martens. "We gaan zeker niet degraderen", aldus Roberto Straal in De Gelderlander. Eindstand: 3-1. Komende zondag 3 december cruciaal duel thuis tegen Concordia Wehl. Komt allen!

UIT Varsseveld 26nov

SML verloor zondagmiddag op eigen veld met 3-0 van SDOUC uit Ulft en zijn daardoor gezakt naar de laatste plaats in de tweede klasse I van het zondagvoetbal.

In De Gelderlander zei trainer Roberto Straal het volgende: ,,Ik ben heel teleurgesteld. We hadden de eerste helft een overwicht. Maar kwamen vlak voor rust door een discutabele strafschop op achterstand. Na rust werd het 0-2 door een domme vrije trap. Ja, en dan gaan de kopjes hangen. We moeten zorgen dat we de komende weken een goede serie gaan neerzetten, te beginnen zondag bij Varsseveld.''

Thuis SDOUC 19 nov

 

 

SML verliest met 5-3 van Vorden. Doelpunten van SML werden gescoord door Cornell van Bergen en Henegouwen (2-1), Sybren Bekkenutte (4-2) en Joshua Gieling (5-3). 

UIT Vorden 5 nov

 

SML JO15-1 is winnaar geworden van het eigen sterk bezette Dick Langenbach toernooi. De gelijkopgaande finale tegen ATC'65 uit Hengelo werd uiteindelijk beslist door penalties.

langenbach

 

De eindstand is als volgt:

1. SML

2. ATC'65

3. Alphense Boys

4. UVS

5. RKSV Nuenen

6. Hollandia

7. DVV Duiven

8. VV Spijkenisse

9. DTS Ede

10. VV Geldrop

11. BVV Barendrecht

12. GVAV Rapiditas

13. LAC Frisia 1883

14. SV Urk

15. Zeeburgia

16. Vriendenschaar

 

verenigingsnieuws

Zondag 21 januari is de SML Winterwandeling er weer! Er is weer een bijzondere route uitgezet. Natuurlijk hopen we op vriezend weer met een winterzonnetje.

Het programma: Vanaf 11.45 uur een kopje koffie met cake, handen schudden van vrienden en bekenden en om 12.30 uur wandelen. Halverwege de wandeling een warme kop chocola al dan niet gemixt met rum, glühwein of koffie en eenmaal aangekomen bij de kantine volgt er boerenkool met worst om de inwendige mens te sterken! Met muziek en dans sluiten we deze bijzondere zondag af.
 
Inschrijven is eenvoudig. Stuur de onderstaande gegeven per e-mail naar  
 
Schrijf u nu meteen in!

Voor- en achternaam:                                                    
Aantal volwassenen:
Aantal kinderen:
Te bereiken op e-mailadres:


Indien u alleen komt wandelen, of alleen komt eten, laat dit ons even weten.
 
Wij vragen van de deelnemers een bijdrage van € 12,50 per volwassene en € 5,00 per kind. Voor de jeugdigen is er, indien gewenst, frites en een kroket of frikadel.
Bij verhindering kunt u kosteloos annuleren tot 14 januari 2018. Daarna moeten wij de kosten helaas aan u doorberekenen.
 
Wij verheugen ons op uw komst op zondag 21  januari 2018. U kunt dan contant betalen.

Met vriendelijke groet,
 
Namens het Bestuur van S.M.L.
Paul Matthieu, Voorzitter

De Vitesse Voetbalschool gaat on tour en komt langs bij SML. Op woensdagmiddag 18 april geven trainers van de Vitesse Voetbalschool een speciale training. artikel gaat verder onder de afbeelding

facebookfoto3

Door middel van zes verschillende oefeningen krijg je allerlei tips en tricks uitgelegd. Samen met de trainers werk jij aan jouw techniek, en leer je hoe je het beste kunt passen, trappen en afwerken. Tot slot wordt de voetbalmiddag afgesloten met een toernooi en een bezoekje van een mystery guest. Kom naar de voetbalmiddag en verbeter jouw vaardigheden! Deelname kost 25 euro en op deze pagina op de website van Vitesse kun je je inschrijven.

Bekijk hier de video van de Vitesse Voetbalschool op YouTube.

In de winterstop spelen de Champions League, JO8, JO9, JO10 en JO11 drie weken lang een zaalvoetbaltoernooi; het SML TostiToernooi. De wedstrijddagen zijn dit jaar op zondag 14, 21 en 28 januari 2018. Hieronder vinden jullie alle informatie over teams, speelschema en (binnenkort) uitslagen.

Locatie

Sportzaal 'Pietje Bell' op BIO Vakantioord, ingang Wekeromseweg 8

Informatie

Download hier het programmaboekje

Teamindeling

Je vindt de teamindelingen en het wedstrijdschema in het programmaboekje

Uitslagen

Elke zondag worden hier de uitslagen weergegeven

Op zondag 14 januari 2018 start voor de 24e keer het traditionele Midwinter Zaalvoetbaltoernooi, beter bekend als het TostiToernooi. De 2e reguliere speeldag is op zondag 21 januari. De zondag daarop - 28 januari - is de finaledag. Omdat iedereen een finale speelt, heet deze dag ook wel Super Sunday.

Locatie 

Het toernooi wordt weer gespeeld op een nieuwe locatie: in de sportzaal van BIO Vakantieoord aan de Wekeromseweg 8 in Arnhem. Dat is tegenover Vander Valk / Papendal. De ingang is naast de Mytylschool De Lichtenbeek. In de directe omgeving is voldoende openbare parkeerruimte.    

Opzet toernooi

De teams zijn een mix van spelers uit de reguliere teams en bestaan uit 5 of 6 spelers. De wedstrijden zijn ‘vier-tegen-vier’, zodat de spelers veel balcontact hebben. Qua teamindeling is geprobeerd om de mix aan spelers zo evenwichtig mogelijk in te delen.

Vrijwilligersinzet

Het toernooi wordt georganiseerd door vrijwilligers van SML met de uitdrukkelijke hulp van ouders. We vragen van alle ouders inzet op de dagen zelf. Dat kan gaan om hulp bij het opbouwen of opruimen, bemensing van de ‘horeca’, leiden van teams of het fluiten van wedstrijden. Ieder regulier team is ingedeeld om bepaalde taken op zich te nemen. Via de trainer/leider wordt u gevraagd in te schrijven voor deze teamtaken. De kinderen rekenen op u!

Alle ingeleverde boekjes voor de Grote Clubactie zijn verwerkt. Alle loten zijn nu ingevoerd en al zeker is dat we de score van 2016 met meer dan 50% overtreffen! Er zijn loten verkocht van Appingedam tot Mijnheerenland en van Haarlem tot aan Almelo. Goed gedaan jongens en meiden! Op de nieuwjaarsreceptie op 6 januari worden de individuele en teamprijzen bekend gemaakt.

2017

Prijzen voor de beste verkopers

De verkopers kunnen ook dit jaar mooie prijzen winnen.

De teamprijzen die we beschikbaar stellen zijn:

- 1e prijs is met het team een Vitesse Clinique op Papendal

- 2e prijs met het team naar de Tapasbar Retiro

- 3e prijs met team filmpje pakken (bij BIO)

Wanneer iedereen binnen het team 15 loten per speler verkoopt krijgt het team (en zijn leiders/trainers) als beloning kaartjes voor een wedstrijd van Vitesse. Diegene die dit vorig jaar al een keer hebben meegemaakt weten dat dit een fantastische ervaring is. Verkoop je er 20 per speler, nou, dan betaalt SML het frietje in de rust ook voor je!

Individuele prijzen:

- 1e prijs is een coole tablet (min. 80 loten verkocht)

- 2e prijs is een prachtig thuis- of uit Vitesse shirt met rugnummer en naam naar keuze (min 70 loten)

- 3e t/m 5e prijs is een Vitessebal

 

Trekking loterij

De landelijke trekking van de prijzen zal op 13 december 2017 plaats vinden. De winnaars worden onder andere via de website www.clubactie.nl bekend gemaakt vanaf 14 december 2017.

Het trainingsschema voor seizoen 2017-2018 ziet er als volgt uit:

Trainingsschema junioren

Trainingsschema pupillen

Indien er wensen zijn voor wijzigingen, neem dan contact op per email met voetbalzaken op .

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag 

Met ingang van het seizoen 2017/2018 worden alle wedstrijden van de KNVB vastgelegd met het digitale wedstrijdformulier op een smartphone of tablet. Het is noodzakelijk dat leiders van een team de Wedstrijdzaken app downloaden. Deze app is gratis. Inloggen kan met dezelfde gegevens als het inloggen bij voetbal.nl. mdwf

 

Leiders, door SML aangemerkt in Sportlink als teammanager, kunnen in de app de spelers / wissels/ assistent scheidsrechter aanmelden. In de B-categorie, kortgezegd en niet helemaal correct: de niet-selectieteams, kan die laatste rol ook worden toebedeeld aan een ouder/ niet KNVB-lid. De spelerspas die tot vorig jaar is gebruikt is vervallen. Ook die controle gebeurt vanaf nu digitaal. Dat betekent dat er een goed lijkende digitale pasfoto moet worden ingevoerd. Tot 31 oktober kunnen teams de foto's zelf nog aanpassen. Op dit moment zijn de bij SML beschikbare foto's gebruikt. Het is belangrijk een goed lijkende foto te hebben, omdat aan de hand van die foto de scheidsrechter, aangesteld in Sportlink, de spelerscontrole uitvoert. Spelers kunnen zich - bij sterk verouderde foto - op een andere wijze legitimeren.

De scheidsrechter zet ten slotte ook het wedstrijdverslag in de wedstrijdzaken app. De stand in de competitie is dan ook meteen aangepast.

Voor meer informatie: www.knvb.nl/downloads/bestand/11480/handleiding-voorbereiding. Voorts is bijzonder instructief 'veelgestelde vragen mDWF' op de KNVB-site.

verenigingsagenda

Vrijdag 19 januari, aanvang 20.00 uur
Bijeenkomst Arnhemse Voetbal Federatie
kantine beperkt beschikbaar

Zaterdag 20 januari, 16.00 tot 21.00 uur 
Besloten feest in kantine SML

Zondag 21 januari, vanaf 9.30 uur
Zaalvoetbaltoernooi voor JO6 t/m JO11
locatie BIO Vakantieoord

Zondag 21 januari, 10.00 - 19.00 uur
Winterwandeling 

Donderdag 8 maart, vanaf 19.00 uur
SML/BIO Vakantieoord Voetbalveiling

Lees meer: verenigingsagenda

Sponsornieuws

SML heeft z’n eigen webshop voor voetbalkleding en accessoires! Per direct kunnen leden online alle nodige SML wedstrijd- en trainingstenues aanschaffen. lees verder onder de afbeelding

Webshop

Ook online krijg je nu de 20% korting die je normaal alleen in de winkel van Sport2000 Snelders kreeg. Ook kunnen sponsors voor een team alle materialen selecteren, hun logo uploaden en de bestelling plaatsen en betalen. Bedrukte artikelen kunnen worden opgehaald bij Snelders of worden tegen betaling thuisgestuurd. Makkelijk en snel dus.

SML-korting via de webshop en in de winkel
In de webshop bestel je al je SML wedstrijd en trainingskleding met 20% korting. Deze staan op de homepage van de webshop verzameld. Maar ook keepers en scheidsrechters vinden alles wat ze nodig hebben in de SML webshop. Ook kun je andere artikelen uit de Hummel collectie bestellen. Er is zelfs een outletpagina waar alle Hummel outlet staat vermeld. In de winkel van Snelders is er de mogelijkheid de artikelen te passen om zo de juiste maat te bepalen. Bedrukte artikelen komen niet in aanmerking voor omruilen of retour. 

SML 300x250pixelsHoe kan ik bestellen
Bestellen is heel gemakkelijk. Klik je op de banner op onze website dan kom je direct in de webshop terecht. Betalen doe je in de webshop. Je krijgt bericht van Snelders Sport wanneer jouw bestelling binnen is. Je kunt de bestelde spullen gewoon in Elst ophalen, wanneer het jou uitkomt! Of laten thuisbezorgen natuurlijk.

Tevreden sponsor en club
Voor SML betekent de webshop een volgende stap in de samenwerking met en sponsoring door Hummel en Sport2000 Snelders. Zoals bekend is Snelders onze subsponsor. SML heeft al jaren een samenwerking met deze sportzaak uit Elst en met Hummel als kledingmerk.

SML heeft op donderdag 16 maart tijdens de eerste SML Veiling liefst 13.000 euro binnengehaald. Dit recordbedrag is mogelijk door zowel de kostenloze bijdrage van vele sponsors als door de biedingen online en uit de zaal. lees verder onder de afbeelding

Eten en netwerken tijdens SML Veiling

De veiling werd voorafgegaan door een heerlijk voorjaarsbuffet en een inspirerende sportinterview tussen Vitesse trainer Henk Fraser en interviewer Eddy van der Leij. Tijdens de veiling werden 52 kavels geveild, varierend van hotelovernachtingen en sportschoolabonnementen tot fietsen en kaarten voor Vitesse - Feyenoord. De duurste kavel van de avond was een unieke gouache van Arnhemse Kunstenaar Klaas Gubbels, deze bracht liefst 950 euro op. SML schenkt een deel van de opbrengst aan Bio Vakantieoord.

Bekijk de foto's op Facebook.

SML bedankt alle sponsors van de veiling voor hun bijdrage.

Sponsoroverzicht

 

Op de ALV van voetbalvereniging SML is bekend gemaakt, dat de ING het hoofdsponsorschap van SML met drie jaar gaat verlengen. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in SML. 
lees het volledige persbericht onder de foto

ING verlengt intensief sponsorschap SML Arnhem webversie2
 
Intensief hoofdsponsorschap van ING met drie jaar verlengd
 
20 december 2016, Arnhem
 
Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan voetbalvereniging SML verbonden. SML was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! SML heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.
 
Hard work pays off
Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. Natuurlijk niet zonder tegenprestatie. Erwin Snijder, bestuurslid Commerciële Zaken: “SML heeft hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. ING heeft SML uitgedaagd te investeren in de thema’s maatschappelijk, gezond en duurzaam. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaanlopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in SML. We hebben zin in de verdere samenwerking!”
 
Over ING
ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Het Nederlandse voetbal vooruit helpen, dat is de ambitie van ING. De bank toont haar betrokkenheid bij de maatschappij door de ondersteuning van maar liefst 475 amateurverenigingen verspreid door heel Nederland. In het amateurvoetbal heeft ING een speciale aandacht voor welpen, maar ook voor meisjes- en G-voetbal. De samenwerking met de KNVB draait vooral om het versterken van het (amateur-)voetbal via verenigingen en leden. Door specifiek het jeugdvoetbal verder te helpen en door kennis en expertise met verenigingen te delen, zijn de verenigingen beter in staat om het voetbal voor hun leden te (blijven) organiseren. Samen met de KNVB organiseert ING Kennisavonden bij amateurclubs door het hele land. Experts geven inzicht in veranderingen en delen tips om geld te besparen en inkomsten voor de club te vergroten. Alle kinderen met meer plezier laten voetballen, Oranje dichterbij brengen en amateurclubs helpen financieel gezond te blijven, dat is waarvoor ING zich inzet.
 
Over SML
Voetbalvereniging SML is al ruim 100 jaar DE voetbalclub voor voetballiefhebbers in Arnhem-Noord. Op 1 september 1911 werd SML (Sport Maakt Lenig) opgericht. Anno 2015 is SML een levendige en moderne club waar ruim 830 leden voetballen in meer dan 40 teams. Het eerste elftal is momenteel koploper in de 3e klasse D van de KNVB Oost.
SML is een middelgrote club; niet te klein en niet te groot, wel persoonlijk en goed georganiseerd. Door gericht beleid heeft SML de afgelopen jaren een ongekende groei doorgemaakt, vooral in kwaliteit. Er is een duidelijke visie en een daadkrachtig bestuur. Jeugdteams spelen op hoog niveau. Met het vizier op de toekomst gericht en met respect voor het verleden, blijft SML een belangrijke rol spelen in Arnhem en omstreken.

SML heeft een commercieel pakket afgenomen als convenantclub van Vitesse . Voorafgaand aan het competitieduel Vitesse vs Excelsior op 26 november werd de overeenkomst officieel bekrachtigd. Het nieuwe concept heeft tot doel sportverenigingen en Vitesse dichter bij elkaar te brengen op velerlei gebieden.

Vitesse Comm Convenant

Naast SML doet heeft ook De Bataven het pakket afgenomen. Beide clubs trappen daarmee een nieuw concept af. In een voortraject heeft Vitesse de wensen en behoeften geïnventariseerd met de verantwoordelijken van de sponsorclub van de convenantclubs. Dat heeft geleid tot een interessant convenantpakketmet onder meer kennisbijeenkomsten, exposure, wedstrijdkaarten en sponsoravonden.

Paul Matthieu, voorzitter van SML: “SML en Vitesse werken reeds enige jaren als convenantpartners succesvol samen om het voetbal in de regio verder te ontwikkelen. Nu gaan we ook op commercieel vlak onze talenten, ervaringen en netwerk delen. Ik zie het als een logische vervolgstap in de plezierige samenwerking.”

Binnenkort wordt meer informatie over het convenantenpakket naar onze sponsors en relaties gestuurd. Nu al interesse in bijvoorbeeld kaartjes voor business seats bij Vitesse? Neem gerust contact op met bestuurslid Commerciele Zaken Erwin Snijder ().

Op de open dag op zaterdag 1 oktober ondertekenden SML en Sligro symbolisch een contract. Sligro wordt hiermee de partner van SML voor alles wat te maken heeft met de kantine.

SML Arnhem Sligro foto door APA Sjef Prins

foto: Sjef Prins Arnhems Persagentschap

Niet alleen haalt SML haar eten en drinken voortaan bij de Sligro, ook biedt Sligro hulp bij bijvoorbeeld de inrichting van de keuken, training van vrijwilligers en inspiratie voor een gezondere keuze voor sporters. Sligro is tevens sponsor geworden van SML.

Binnen het project Samen Lekker Bezig van de KNVB en Sligro is voetbalvereniging SML gevraagd een voorbeeldkantine voor de regio te worden. Dat betekent niet dat we allemaal op een radijsje gaan knagen en dat de frituur eruit gaat, maar wel dat een gezondere keuze mogelijk is in de kantine. Dus meer keuze aan verse broodjes, vers fruit, water drinken promoten bijv. door via een waterkoeler gratis water aan te bieden, etc..

In het nieuwe seizoen zijn er nieuwe teams en dus ook nieuwe sponsorkansen. Wilt u een team sponsoren en voorzien van tenues en/of trainingspakken met uw bedrijfsnaam? Dat kan vanaf 500 euro. Bekijk alle sponsormogelijkheden in de sponsorbrochure op de website van SML.

Teamsponsoring

wedstrijdprogramma