Zaterdagochtend was, onder een lang verwacht zonnetje, de belangrijke (uit)wedstrijd tegen het altijd lastige DVC uit Didam. 

De opdracht was duidelijk voor de mannen van de F1: snelle combinaties en een goede focus. Maar het was DVC dat goed uit de startblokken kwam. Binnen een minuut lag de eerste bal al in het SML goal. SML kon snel iets tegen doen via een mooie voorzet van Thomas die door Massi cool in de touwen werd gejaagd. Na een snel vervolg, van DVC wederom, kreeg SML de wedstrijd onder controle. Bij rust stond SML dankzij vervolgtreffers van Thies, Thomas en Lucas al op een comfortabele 4-2.

Na rust gingen de mannen van SML op dezelfde voet verder. Massi, Thomas, Thies en Floris maakten de afstand nog groter naar 8-2. .DVC bleef gaan voor iedere kans en wist nog twee keer tegen te scoren, waarna Pelle het doek liet vallen voor DVC en de eindstand op 9-4 zette.

Een mooie overwinning. De mannen kunnen er maar kort van genieten. Dinsdagavond om 18.30 wacht de volgende kraker. Hoe dan ook: soms zit het tegen en valt het mee. Waar het vorige week niet mee zat en wat tegenviel, scheen de zon in elk geval vadvc1dvc2dvc3dvc4ndaag volop.

 

Teamnieuws