SML-Eldenia 22 april 2017

Wind tegen op sportpark De Bakenberg

Na het eerste fluitsignaal van de altijd onvermoeibare scheids, dook Eldenia meteen in de aanval. De Eldenaren hadden slim de windrichting in de smiezen en begonnen met lange ballen richting het doelgebied van SML. Dit gaf onverwachte situaties bij onze sterke verdediging, omdat de wind een extra zetje gaf. In de 4e minuut duikt Broes de rechter hoek in om een harde knal uit Elden tegen te houden. Onze keeper zou nog vaker in actie komen deze wedstrijd om erger te voorkomen. Na een goede bal van Lucas op Massi, schiet laatstgenoemde net voor langs anders hadden we alsnog de openingstreffer achter onze naam kunnen zetten. Vier minuten later Is er weer zo’n redding van Broes en nu neemt hij snel uit, richting Dries, wat volgt is een scherpe bal op de vragende Thomas, die een razendsnelle sprint inzet met de bal nog aan zijn voeten. Door diezelfde snelheid weet hij de bal net niet binnen te houden. Voor de partijdige kijker lijkt het nu even dat SML in deze fase sterker acteert dan de ploeg uit Elden. Een slimme corner Van Jonas die bijna nog wordt ingeschoten door Dries en een mooie actie van Thomas, waardoor Massi de bal krijgt en maar net mist, doen vermoeden dat de kansen gelijk zijn deze ochtend. Toch komt Eldenia een minuut later op voorsprong, door een mooi balletje over de keeper heen en beetje hulp van de wind, die hem onhoudbaar maakt. SML kijkt tegen een 0-1 achterstand aan en het voelt niet goed, merk je overal aan de zijlijn, behalve in de hoek waar de fans van Eldenia staan. De 14e minuut bevestigd dat gevoel en de club uit Elden weet haar kans mooi uit te spelen en scoort de 0-2. De 0-3 volgt 3 minuten erna in de vorm van een goede harde knal. Een goede timing van Broes voorkomt het volgende doelpunt en Floris loopt zich de benen (en zijn tegenstander) onder de kont vandaan om een dikkere uitloper tegen te gaan en de tijd loopt tergend langzaam door. Thies (nooit de “h” vergeten) werkt als een paard in de verdediging, laat zich niet gek maken en houd het overzicht en mede door dat alles kunnen we met 0-3 de rust in. SML is wel vaker terug gekeerd uit een dergelijke positie en tegen niet de minste tegenstander, dus er is nog niets aan de hand.

De tweede helft begint dan ook goed met de wind mee en Massi geeft de maat aan met een goed schot op de goal van Eldenia. Wat zij kunnen, kunnen wij ook, lijkt hij te denken en zo is het ook. Thomas brengt wat extra spierkracht in onze verdediging en de bal komt al vaker voor het vijandelijke goal met zeker al 2 kansen in de eerste minuut.

Lucas lijkt wat meer de ruimte te krijgen en probeert die ook te benutten wanneer hij de bal meekrijgt van Thomas of Floris. Jonas heeft pech wanneer hij op weg is voor de aansluiting, want 1 verzilverde kans kan de pot doen keren en SML is nog niet verslagen. Is de wind nu gedraaid of waait het minder hard, zie je de supporters en de trainersstaf denken. Dat laatste lijkt het geval want aan de kant van de thuisploeg, rolt de bal maar net over de doelijn, maar hij telt wel 0-4. Pelle komt nog even handig en op snelheid het strafschopgebied van de tegenstander in maar kan nergens de bal kwijt en raakt verstrikt in een kluwe van Eldenaren, dan maar volle bak mee verdedigen, zie je hem denken en hij is al weer weg. Ook jonas wordt nog gevaarlijk na een combinatie van Lucas en Floris, maar de brille is er niet vandaag. Nadat Dries de bal na een alles of niets rush nog van de doelijn weet te halen, schiet Eldenia in de 17e minuut van de tweede helft alsnog de 0-5 binnen. Hoewel SML op basis van de tweede helft meer had verdient dan dit, zat het er vandaag gewoon niet in. Zo zit voetbal in elkaar en daar valt weinig aan te doen.

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Soms zit het tegen en valt het mee. Zaterdag zat het niet mee en dat viel tegen. In wedstrijden als deze is het belangrijk als team de rijen gesloten te houden, de bal is tenslotte rond en in het voetbal is alles mogelijk. Kijk maar naar de eredivisie, komt eerst Ajax door een onverwachte uitglijder van Feyenoord nog bijna langszij, een speelronde later is het gat haast weer onoverbrugbaar. In de afgelopen week werd Vitesse zelfs bekerwinnaar, zo zie je maar, echt niets is onmogelijk in deze schitterende sport. En met die gedachte en de wetenschap over een ijzersterk collectief te beschikken, nemen we het komende zaterdag op tegen de mannen van DVC. Jongens bedankt voor jullie inzet, blijf geloven in jullie eigen kracht en tot de volgende wedstrijd, DVC uit altijd lastig.

voetbalagenda

Wijzigingen & Afgelastingen 

Enkele wedstrijden (uit en thuis) van aankomende zaterdag zijn gewijzigd qua aanvangstijd. Check goed jouw wedstrijd! 

 

 

 

 

Houd ook de officiële facebook pagina van SML in de gaten voor nieuws.

ege aangevroren sneeuw op de velden gaan de wedstrijden tot 13.00 uur niet door. Om 12.30 uur volgt een herkeuring. Mogelijk heeft de zon dan z'n werk gedaan. Wellicht gaan dus de wedstrijden van 13.30 en 15.45 uur nog wel door. jnaurari

voetbalnieuws

SML heeft zondag ook de derde bekerwedstrijd verloren. Uit bij Columbia ging de ploeg van Roberto Straal met 4-0 onderuit. Eerder werd thuis tegen BlauwGeel'55 uit Ede met 2-4 verloren en uit met 4-0 van DTS Ede. verslag gaat door onder de afbeelding

SML beker

DTS Ede is als groepswinnaar verder in de districtsbeker, net als nummer 2 Columbia.

Uitslagen 9 september
SML - BlauwGeel'55   2-4
Columbia - DTS Ede   1-3

Uitslagen 2 september
DTS Ede - SML   4-0
BlauwGeel'55 - Columbia  0-3 

Uitslagen 17 september
Columbia - SML    4-0
BlauwGeel'55 - DTS Ede 1-1

 

HetGelderseVoetbal logoWaar ligt de lat voor SML? Wat zijn de doelstellingen voor het nieuwe seizoen? Blijft SML een stabiele tweede klasser met een selectie van gemiddeld net 20 jaar?
Trainer Roberto Straal wil het goede gevoel van het vorige seizoen meenemen en zo hoog mogelijk eindigen. Lees het hele interview op www.hetgeldersevoetbal.nl.

SML opent het nieuwe seizoen op 24 september met een uitwedstrijd tegen Union in Malden. De eerste thuiswedstrijd voor het team van Roberto Straal is een week later op zondag 1 oktober tegen het Wageningse WAVV. Het resterende programma is alsvolgt: 

24-sep-17 14:00 Union SML
1-okt-17 14:00 SML WAVV
8-okt-17 14:00 SML AZC Zutphen
15-okt-17 14:00 Orion SML
22-okt-17 14:00 DVC SML
29-okt-17 14:00 SML Leones
5-nov-17 14:00 Vorden SML
12-nov-17   inhaal / beker  
19-nov-17 14:00 SML SDOUC
26-nov-17 14:00 Varsseveld SML
3-dec-17 14:00 SML Concordia Wehl
10-dec-17 14:00 Spero SML
17-dec-17 14:00 SML Voorwaarts Twello
       
28-jan-18 14:30 Germania SML
4-feb-18 14:00 SML Union
18-feb-18 14:00 AZC Zutphen SML
25-feb-18   inhaal / beker  
4-mrt-18 14:00 SML Orion
11-mrt-18 14:00 SML Vorden
18-mrt-18 14:00 Leones SML
25-mrt-18 14:00 SML DVC
1-apr-18 14:30 SDOUC SML
8-apr-18 14:00 WAVV SML
15-apr-18 14:00 SML Germania
22-apr-18 14:00 Concordia Wehl SML
29-apr-18   inhaal / beker  
6-mei-18   inhaal / beker  
13-mei-18 14:00 SML Varsseveld
20-mei-18 14:00 Voorwaarts Twello SML
27-mei-18 14:00 SML Spero

 

 

SML JO15-1 is winnaar geworden van het eigen sterk bezette Dick Langenbach toernooi. De gelijkopgaande finale tegen ATC'65 uit Hengelo werd uiteindelijk beslist door penalties.

langenbach

 

De eindstand is als volgt:

1. SML

2. ATC'65

3. Alphense Boys

4. UVS

5. RKSV Nuenen

6. Hollandia

7. DVV Duiven

8. VV Spijkenisse

9. DTS Ede

10. VV Geldrop

11. BVV Barendrecht

12. GVAV Rapiditas

13. LAC Frisia 1883

14. SV Urk

15. Zeeburgia

16. Vriendenschaar

 

verenigingsnieuws

GCA wij doen mee2

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Het prijzenpakket voor de Grote Clubactie 2016 is bekend. In de loterij van de Grote Clubactie zijn veel mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-. De winkans is dit jaar flink gestegen door een flinke uitbreiding van het prijzenpakket.

Extra inkomsten

Iedere club, zo ook SML, kan extra geld goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Hoe werkt het?

De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Wij hopen natuurlijk weer op enthousiasme van alle pupillen, om zoveel mogelijk loten te verkopen. Iedereen, die (vrijwillig) mee wil doen met de lotenverkoop is natuurlijk van harte welkom. Lotenboekjes liggen op de bar in het clubhuis.

Automatische incasso

Er is voor gekozen om de loten te laten betalen via een automatische incasso. Hierdoor hoeven de kinderen maar een keer bij de kopers langs. Bovendien hoeven ze niet met contant geld over straat.

Verkoopboekje

In het verkoopboekje van de Grote Clubactie vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers. Iedere pagina heeft een deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en een bedankbriefje met deurzegel. Het deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ laat je in het boekje zitten en het bedankbriefje met deurzegel scheur je af en geef je aan de lotenkoper. De lotenkoper plakt de zegel met een plakbandje op zijn/haar deur. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten kopen!

Loterijprijzen

De gekochte lotnummers worden bij afboeking van het bedrag vermeld op het rekeningafschrift van de koper. De kopers van de loten kunnen de te winnen prijzen zien op de volgende link: https://clubactie.nl/prijzen

Boekjes beschikbaar vanaf 16 september

De verkoop van de loten is dit jaar begonnen op zaterdag 16 september 2017. De boekjes zijn / worden uitgedeeld aan alle leiders of trainers. De leiders/trainers worden verzocht de boekjes zo snel mogelijk uit te delen aan de spelers, die vervolgens gelijk aan de slag kunnen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Heb je nog geen boekje? Kom dan even langs bij de bar in het clubhuis,

Prijzen voor de beste verkopers:

De verkopers kunnen ook dit jaar mooie prijzen winnen.

 

De teamprijzen die we beschikbaar stellen zijn:

-      1e prijs is met het team een Vitesse Clinique op Papendal

-      2e prijs met het team naar de Tappasbar Retiro

-      3e prijs met team filmpje pakken (bij BIO)

 

Wanneer iedereen binnen het team 15 loten per speler verkoopt krijgt het team (en zijn leiders/trainers) als beloning kaartjes voor een wedstrijd van Vitesse. Diegene die dit vorig jaar al een keer hebben meegemaakt weten dat dit een fantastische ervaring is. Verkoop je er 20 per speler, nou, dan betaalt SML het frietje in de rust ook voor je!

 

Individuele prijzen:

-      1e prijs is een coole tablet (min. 80 loten verkocht)

-      2e prijs is een prachtig thuis- of uit Vitesse shirt met rugnummer en naam naar keuze (min 70 loten)

-      3e t/m 5e prijs is een Vitessebal

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is de prijsuitreiking.

 

 

Verkoop

Begin direct met het verkopen anders zijn wellicht andere clubs je voor. Vul alle gegevens in op het lot die in het boekje zitten, Vergeet vooral het  bankrekeningnummer en de handtekening niet. De koper krijgt een bedankbriefje uit jouw verkoopboekje. Hierop staat ook informatie op voor de koper. Op het bankafschrift van de koper wordt een lotnummer toegewezen. Op het bankafschrift zal de naam van Roda’46, de naam van wie het lot is gekocht en ook het nummer van de uitslaglijn vermeld staan. Je kunt per boekje 20 loten verkopen. Is je boekje vol, dan kun je bij de bar nieuwe boekjes halen.

Verkooptips:

 • Kies een slim tijdstip wanneer je op pad gaat om loten te verkopen!
  Ga op zaterdag of zondag naar SML als er veel teams spelen. Dan zijn er veel mensen van SML aanwezig en kan jij met veel enthousiasme loten verkopen. Ga bij mensen thuis langs tijdens etenstijd, dan weet je zeker dat je veel mensen thuis zult aantreffen.
   
 • Vertel mensen hoe de Grote Clubactie werkt en wat SML eraan heeft
  Vertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar liefst € 2,40 naar SML gaat. Noem de naam SML en geef zo mogelijk aan waar het geld voor gebruikt wordt (o.a. aankoop materiaal voor de jeugd en organiseren evenementen voor de jeugd).
    
 • Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopen
  Vraag je familie, vrienden van je ouders, buren, noem het maar op.
   
 • Dring niet aan als mensen geen lot willen kopen!
  Heel jammer dat de mensen geen gokje willen wagen en vooral voor het goede doel niet willen steunen maar er zijn genoeg andere mensen die zeker een lot bij jou willen kopen.
    
 • Wat te doen als je het allemaal niet meer weet!
  Je kunt kijken op de site van de grote clubactie: www.clubactie.nl . Daar vind je nog meer informatie en inspiratie om je lotenverkoop nog beter te laten verlopen.
 • Inleveren lotenboekjes 

  Je ingevulde boekje kun je elke zaterdag inleveren bij de bar in de kantine van SML. Daar staat een brievenbus, waarin je de boekjes kunt deponeren. Je kunt daar ook terecht voor een eventueel nieuw boekje.

  Uiterlijk op zaterdag 11 november de lotenboekjes inleveren

  Zaterdag 11 november is de allerlaatste dag, dat je de lotenboekjes kunt inleveren!!!!

  Trekking loterij

  De landelijke trekking van de prijzen zal op 13 december 2017 plaats vinden. De winnaars worden onder andere via de website www.clubactie.nl bekend gemaakt vanaf 14 december 2017.

   

  Het trainingsschema voor seizoen 2017-2018 ziet er als volgt uit:

  Trainingsschema junioren

  Trainingsschema pupillen

  Indien er wensen zijn voor wijzigingen, neem dan contact op per email met voetbalzaken op .

  Maandag

  Dinsdag

  Woensdag

  Donderdag

  Vrijdag 

  Helaas kan het Ouder-Kind toernooi zaterdagmiddag niet doorgaan. Ook de roofvogelshow om 17.00 uur komt te vervallen. Veld 3 is door de regenval verboden terrein geworden.

  Afbeelding1Hierdoor is ook de kick-off van de Grote Clubactie in het water gevallen. Kinderen die staan te trappelen om loten te verkopen kunnen een lotenboekje in de kantine afhalen. Meer info over de grote clubactie volgt.

  De verkoop van loten is voor SML heel belangrijk. We staan met het verbouwen en reparaties aan het clubhuis de komende jaren voor grote uitgaven. Inkomsten van de Grote ClubActie dragen hieraan bij. Hoe meer loten verkocht, hoe meer kans op een mooie prijs. Voor de teams en individuele topverkopers zijn er leuke prijzen te verdienen als dank voor hun inzet. SML rekent op jullie massale opkomst en hulp! We starten om 12:00uur en de roofvogelshow is om 17:00uur. Deze is uitsluitend bedoelt voor diegene die mee hebben gedaan met de lotenverkoop.

  De teamprijzen die we beschikbaar stellen zijn:

  • 1e prijs is met het team een Vitesse Clinique op Papendal
  • 2e prijs met het team naar de Tappasbar Retiro
  • 3e prijs met team filmpje pakken (bij BIO)
  • Overallprijs: elk team dat gemiddeld 15 loten per speler verkoopt gaat met z’n allen naar een wedstrijd van Vitesse!

  Individuele prijzen:

  • 1e prijs is een coole tablet (min. 80 loten verkocht)
  • 2e prijs is een prachtig thuis- of uit Vitesse shirt (min 70 loten)
  • 3e t/m 5e prijs is een Vitessebal

  Tijdens de nieuwjaarsreceptie is de prijsuitreiking.

   

  Met ingang van het seizoen 2017/2018 worden alle wedstrijden van de KNVB vastgelegd met het digitale wedstrijdformulier op een smartphone of tablet. Het is noodzakelijk dat leiders van een team de Wedstrijdzaken app downloaden. Deze app is gratis. Inloggen kan met dezelfde gegevens als het inloggen bij voetbal.nl. mdwf

   

  Leiders, door SML aangemerkt in Sportlink als teammanager, kunnen in de app de spelers / wissels/ assistent scheidsrechter aanmelden. In de B-categorie, kortgezegd en niet helemaal correct: de niet-selectieteams, kan die laatste rol ook worden toebedeeld aan een ouder/ niet KNVB-lid. De spelerspas die tot vorig jaar is gebruikt is vervallen. Ook die controle gebeurt vanaf nu digitaal. Dat betekent dat er een goed lijkende digitale pasfoto moet worden ingevoerd. Tot 31 oktober kunnen teams de foto's zelf nog aanpassen. Op dit moment zijn de bij SML beschikbare foto's gebruikt. Het is belangrijk een goed lijkende foto te hebben, omdat aan de hand van die foto de scheidsrechter, aangesteld in Sportlink, de spelerscontrole uitvoert. Spelers kunnen zich - bij sterk verouderde foto - op een andere wijze legitimeren.

  De scheidsrechter zet ten slotte ook het wedstrijdverslag in de wedstrijdzaken app. De stand in de competitie is dan ook meteen aangepast.

  Voor meer informatie: www.knvb.nl/downloads/bestand/11480/handleiding-voorbereiding. Voorts is bijzonder instructief 'veelgestelde vragen mDWF' op de KNVB-site.

  Is jouw zoon of dochter gek van voetbal? En geboren in 2011 of 2012? Kom dan voetballen bij SML, de leukste voetbalvereniging van Arnhem-Noord. Iedere woensdagmiddag in september zijn er gratis trainingen om kennis te maken met SML. Van 3 tot 4 een uur lang leuke oefeningen voor jongens en meisjes van 5 of 6 jaar oud.

  SML kennismaken mini CL

  Lees meer over hoe SML jonge kinderen kennis laat maken met voetbal en met het voetballen bij een voetbalvereniging op onze website: http://smlarnhem.nl/jo6/2094-kom-je-ook-voetballen-bij-sml

  Vanaf maandag 4 september starten Jan en Brendon Arany weer met de keeperstrainingen voor alle keepers uit de JO8 t/m JO11. Op veld 1, ter hoogte van de middellijn, wordt er tussen 17:00 en 18:00 getraind. De trainingen zijn in principe voor alle vaste keepers uit de onderbouw. Maar ook veldspelers die keepen leuk vinden en graag een keer willen kijken of het iets voor hun is zijn welkom.
  Knudde

  verenigingsagenda

  Vrijdag 22 september, 19.30 uur
  Trainersinformatiebijeenkomst

  Zaterdag 23 september
  Eerste wedstrijden jeugdcompetities

  Zondag 24 september, 14.00 uur
  Union - SML (competitie)

  Zondag 1 oktober, 14.00 uur
  SML - WAVV (competitie) 

  Zondag 8 oktober, 14.00 uur
  SML - AZC Zutphen (competitie)

  Zondag 15 oktober, 14.00 uur
  Orion - SML (competitie)

  Lees meer: verenigingsagenda

  Sponsornieuws

  SML heeft z’n eigen webshop voor voetbalkleding en accessoires! Per direct kunnen leden online alle nodige SML wedstrijd- en trainingstenues aanschaffen. lees verder onder de afbeelding

  Webshop

  Ook online krijg je nu de 20% korting die je normaal alleen in de winkel van Sport2000 Snelders kreeg. Ook kunnen sponsors voor een team alle materialen selecteren, hun logo uploaden en de bestelling plaatsen en betalen. Bedrukte artikelen kunnen worden opgehaald bij Snelders of worden tegen betaling thuisgestuurd. Makkelijk en snel dus.

  SML-korting via de webshop en in de winkel
  In de webshop bestel je al je SML wedstrijd en trainingskleding met 20% korting. Deze staan op de homepage van de webshop verzameld. Maar ook keepers en scheidsrechters vinden alles wat ze nodig hebben in de SML webshop. Ook kun je andere artikelen uit de Hummel collectie bestellen. Er is zelfs een outletpagina waar alle Hummel outlet staat vermeld. In de winkel van Snelders is er de mogelijkheid de artikelen te passen om zo de juiste maat te bepalen. Bedrukte artikelen komen niet in aanmerking voor omruilen of retour. 

  SML 300x250pixelsHoe kan ik bestellen
  Bestellen is heel gemakkelijk. Klik je op de banner op onze website dan kom je direct in de webshop terecht. Betalen doe je in de webshop. Je krijgt bericht van Snelders Sport wanneer jouw bestelling binnen is. Je kunt de bestelde spullen gewoon in Elst ophalen, wanneer het jou uitkomt! Of laten thuisbezorgen natuurlijk.

  Tevreden sponsor en club
  Voor SML betekent de webshop een volgende stap in de samenwerking met en sponsoring door Hummel en Sport2000 Snelders. Zoals bekend is Snelders onze subsponsor. SML heeft al jaren een samenwerking met deze sportzaak uit Elst en met Hummel als kledingmerk.

  SML heeft op donderdag 16 maart tijdens de eerste SML Veiling liefst 13.000 euro binnengehaald. Dit recordbedrag is mogelijk door zowel de kostenloze bijdrage van vele sponsors als door de biedingen online en uit de zaal. lees verder onder de afbeelding

  Eten en netwerken tijdens SML Veiling

  De veiling werd voorafgegaan door een heerlijk voorjaarsbuffet en een inspirerende sportinterview tussen Vitesse trainer Henk Fraser en interviewer Eddy van der Leij. Tijdens de veiling werden 52 kavels geveild, varierend van hotelovernachtingen en sportschoolabonnementen tot fietsen en kaarten voor Vitesse - Feyenoord. De duurste kavel van de avond was een unieke gouache van Arnhemse Kunstenaar Klaas Gubbels, deze bracht liefst 950 euro op. SML schenkt een deel van de opbrengst aan Bio Vakantieoord.

  Bekijk de foto's op Facebook.

  SML bedankt alle sponsors van de veiling voor hun bijdrage.

  Sponsoroverzicht

   

  Op de ALV van voetbalvereniging SML is bekend gemaakt, dat de ING het hoofdsponsorschap van SML met drie jaar gaat verlengen. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in SML. 
  lees het volledige persbericht onder de foto

  ING verlengt intensief sponsorschap SML Arnhem webversie2
   
  Intensief hoofdsponsorschap van ING met drie jaar verlengd
   
  20 december 2016, Arnhem
   
  Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan voetbalvereniging SML verbonden. SML was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! SML heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.
   
  Hard work pays off
  Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. Natuurlijk niet zonder tegenprestatie. Erwin Snijder, bestuurslid Commerciële Zaken: “SML heeft hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. ING heeft SML uitgedaagd te investeren in de thema’s maatschappelijk, gezond en duurzaam. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaanlopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in SML. We hebben zin in de verdere samenwerking!”
   
  Over ING
  ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Het Nederlandse voetbal vooruit helpen, dat is de ambitie van ING. De bank toont haar betrokkenheid bij de maatschappij door de ondersteuning van maar liefst 475 amateurverenigingen verspreid door heel Nederland. In het amateurvoetbal heeft ING een speciale aandacht voor welpen, maar ook voor meisjes- en G-voetbal. De samenwerking met de KNVB draait vooral om het versterken van het (amateur-)voetbal via verenigingen en leden. Door specifiek het jeugdvoetbal verder te helpen en door kennis en expertise met verenigingen te delen, zijn de verenigingen beter in staat om het voetbal voor hun leden te (blijven) organiseren. Samen met de KNVB organiseert ING Kennisavonden bij amateurclubs door het hele land. Experts geven inzicht in veranderingen en delen tips om geld te besparen en inkomsten voor de club te vergroten. Alle kinderen met meer plezier laten voetballen, Oranje dichterbij brengen en amateurclubs helpen financieel gezond te blijven, dat is waarvoor ING zich inzet.
   
  Over SML
  Voetbalvereniging SML is al ruim 100 jaar DE voetbalclub voor voetballiefhebbers in Arnhem-Noord. Op 1 september 1911 werd SML (Sport Maakt Lenig) opgericht. Anno 2015 is SML een levendige en moderne club waar ruim 830 leden voetballen in meer dan 40 teams. Het eerste elftal is momenteel koploper in de 3e klasse D van de KNVB Oost.
  SML is een middelgrote club; niet te klein en niet te groot, wel persoonlijk en goed georganiseerd. Door gericht beleid heeft SML de afgelopen jaren een ongekende groei doorgemaakt, vooral in kwaliteit. Er is een duidelijke visie en een daadkrachtig bestuur. Jeugdteams spelen op hoog niveau. Met het vizier op de toekomst gericht en met respect voor het verleden, blijft SML een belangrijke rol spelen in Arnhem en omstreken.

  SML heeft een commercieel pakket afgenomen als convenantclub van Vitesse . Voorafgaand aan het competitieduel Vitesse vs Excelsior op 26 november werd de overeenkomst officieel bekrachtigd. Het nieuwe concept heeft tot doel sportverenigingen en Vitesse dichter bij elkaar te brengen op velerlei gebieden.

  Vitesse Comm Convenant

  Naast SML doet heeft ook De Bataven het pakket afgenomen. Beide clubs trappen daarmee een nieuw concept af. In een voortraject heeft Vitesse de wensen en behoeften geïnventariseerd met de verantwoordelijken van de sponsorclub van de convenantclubs. Dat heeft geleid tot een interessant convenantpakketmet onder meer kennisbijeenkomsten, exposure, wedstrijdkaarten en sponsoravonden.

  Paul Matthieu, voorzitter van SML: “SML en Vitesse werken reeds enige jaren als convenantpartners succesvol samen om het voetbal in de regio verder te ontwikkelen. Nu gaan we ook op commercieel vlak onze talenten, ervaringen en netwerk delen. Ik zie het als een logische vervolgstap in de plezierige samenwerking.”

  Binnenkort wordt meer informatie over het convenantenpakket naar onze sponsors en relaties gestuurd. Nu al interesse in bijvoorbeeld kaartjes voor business seats bij Vitesse? Neem gerust contact op met bestuurslid Commerciele Zaken Erwin Snijder ().

  Op de open dag op zaterdag 1 oktober ondertekenden SML en Sligro symbolisch een contract. Sligro wordt hiermee de partner van SML voor alles wat te maken heeft met de kantine.

  SML Arnhem Sligro foto door APA Sjef Prins

  foto: Sjef Prins Arnhems Persagentschap

  Niet alleen haalt SML haar eten en drinken voortaan bij de Sligro, ook biedt Sligro hulp bij bijvoorbeeld de inrichting van de keuken, training van vrijwilligers en inspiratie voor een gezondere keuze voor sporters. Sligro is tevens sponsor geworden van SML.

  Binnen het project Samen Lekker Bezig van de KNVB en Sligro is voetbalvereniging SML gevraagd een voorbeeldkantine voor de regio te worden. Dat betekent niet dat we allemaal op een radijsje gaan knagen en dat de frituur eruit gaat, maar wel dat een gezondere keuze mogelijk is in de kantine. Dus meer keuze aan verse broodjes, vers fruit, water drinken promoten bijv. door via een waterkoeler gratis water aan te bieden, etc..

  In het nieuwe seizoen zijn er nieuwe teams en dus ook nieuwe sponsorkansen. Wilt u een team sponsoren en voorzien van tenues en/of trainingspakken met uw bedrijfsnaam? Dat kan vanaf 500 euro. Bekijk alle sponsormogelijkheden in de sponsorbrochure op de website van SML.

  Teamsponsoring

  wedstrijdprogramma