Van harte welkom op de website van het Dick Langenbach Toernooi. Hier vindt u alle informatie die we tot nu tot onze beschikking hebben. De informatie wordt regelmatig geactualiseerd en uitgebreid, dus houd ons de komende maanden goed in de gaten.

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseren wij  het Dick Langenbach Toernooi voor de derde keer. Wij doen er alles aan om het toernooi tot een groot succes te maken en zijn achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen, Dit toernooi is bestemd voor C-junioren die uitkomen in de eredivisie, 1e divisie en 2e divisie. De teams zijn bekend, je kan je wel al Inschrijven voor  2018 

 


 

DickLangenbachHet Toernooi is vernoemd naar de in februari 2017 overleden erevoorzitter van SML, de heer Dick Langenbach.

Hij was sinds 1943 lid van onze vereniging en heeft hij al die jaren een zeer positieve bijdrage geleverd aan de vitaliteit van onze club. Of dat op de velden, langs de lijn, bij de jeugd en bij de senioren of in de kantine was, hij zorgde voor de levendigheid.

Daarnaast heeft hij ook nog eens 20 jaar als bestuursvoorzitter gefungeerd. Naast zijn verdiensten voor SML is de heer Langenbach tevens ere-lid van het bondsbestuur van de KNVB.

Kortom; SML is Dick Langenbach!