SML Arnhem speelt al vele jaren op Sportpark De Bakenberg. Dit sportpark ligt in het noorden van Arnhem op de grens van de wijken Hoogkamp en Schaarsbergen. Onze velden liggen langs de Schelmseweg, bekend van Burgers Zoo en het Openluchtmuseum. Klik op de kaart hieronder voor een routebeschrijving.

Let op: parkeerverbod op de toegangsweg naar sportpark De Bakenberg!

Officieel bezoekadres:
Kemperbergerweg 11b
6816 RM ARNHEM
google maps routebeschrijving

Clubhuis SML Arnhem, Tel. 026 8486344

Officieel postadres:
Voetbalvereniging SML
6800 AA Arnhem

Zoekt u een specifiek contactpersoon? Kijk dan eens in ons overzicht van de organisatie.

Bezoekadres per OV / fiets / lopend
Bakenbergseweg 256b
6816 PC ARNHEM

Openbaar Vervoer

- Lijn 2 Schaarsbergen of lijn 21 Hoogkamp, halte Arnhem-Hoogkamp (bij het Shell-tankstation)

- De terughalte bevindt zich tegenover het tankstation

Vanaf het tankstation steek je bij de stoplichten de Schelmseweg over naar Restaurant Trix. Loop vervolgens links van het restaurant de Bakenbergseweg op. Na ongeveer 200 meter is rechts de ingang voor fietsers en voetgangers naar Sportpark De Bakenberg. De ingang voor auto's is aan de Kemperbergerweg, hier is ook een grote parkeerplaats.

Officiele gegevens

IBAN:  NL93 RABO 0316 5425 55