Champions League Minis uitnodiging

----------

Trainingen starten weer op 1 februari 2017

----------

Om jonge kinderen kennis te laten maken met voetbal en met het voetballen bij een voetbalvereniging biedt SML kinderen van 5 a 6 jaar een laagdrempelige voetbaltraining aan met vooral veel plezier. Onder begeleiding van SML-trainers trainen kinderen een uur op woensdagmiddag. Oudere kinderen spelen ook onderlinge wedstrijden op zondag.

Kinderen uit 2011 spelen bij SML in de Mini's.
Kinderen uit 2010 spelen in de Champions League. 
Kinderen uit 2008 en 2009 spelen in de F-pupillen; hiervoor geldt een wachtlijst (neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Champions League
Jongens en meisjes die geboren zijn in 2010 voetballen bij SML in de Champions League. Deze groep traint op woensdagmiddag van 15.00-16.00 op het kunstgrasveld 2b (achter de hoofdtribune). Naast deze training spelen de CL-kinderen ook wedstrijden op zondagochtend. Van 9.30 – 10.45 uur spelen zij op het hoofdveld (!) van SML een interne 4 tegen 4 competitie. Dit doen ze in Champions Leaque shirts die door SML beschikbaar worden gesteld. Alle sportkleren zijn verder goed maar scheenbeschermers zijn verplicht! 

Meedoen en aanmelden
Geinteresseerde voetballers uit 2010 kunnen meetrainen op de woensdag en/of meespelen op zondag om te zien of hij of zij voetballen bij SML leuk vindt. Wel graag even vooraf een mail sturen naar trainer Alex Lanz, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na 3x vrijblijvend meedoen kunt u uw kind aanmelden als lid bij SML via het aanmeldformulier op deze website.  

CL in actie

 

Teamnieuws